Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Saturday, April 13, 2013

η Πεχλίτα στον Εύοσμο


Γενικά μένω βορειοανατολικά, δεν θεωρώ την περιοχή high class, αλλά υπάρχει το στερεότυπο.

Επίσης είμαι λίγο επιλεκτική με την αισθητική στην εμφάνιση, λιτή και περιεκτική.
Με βάση τα παραπάνω, συμπεραίνετε εύκολα γιατί δε μπορώ τις υπερβολές στις στυλιστικές επιλογές και γιατί είμαι τόσο επικριτική.



Προφανώς και δε θεωρώ καλύτερο το "Carrie Bradshaw look", αλλά σήμερα θα σχολιάσω το στυλ Εύοσμος. Την επόμενη φορά θα σχολιάσω το στύλ "Προξένου Κορομηλά με Καρόλου Ντυλ, ή αλλιώς "το Μανχάτταν στη Θεσσαλονίκη".

Πριν λίγες μέρες πήγαμε Εύοσμο με τις φίλες μου. Είμαστε καθημερινές κοπέλες, δε μας θεωρώ fashion icons, αλλά θεωρώ ότι ξέρουμε να επιλέγουμε ρούχα που τα φοράμε, δε μας φοράνε (βασικό point). Καθίσαμε σε ένα μεγάλο μαγαζί στην κεντρική πλατεία, αμέσως καταλάβα ότι μπήκα σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα bar/caffee που επισκέπτομαι. Χρώματα παντού, ελληνική μουσική, καμιά δεκαριά ντισκομπάλες στο ταβάνι, γενικά χαρούμενο αλλά πολύ βαρύ. Για έναν minimal άτομο σαν εμένα, δεν ήταν και το πιο wow μέρος, αλλά ήταν χαρούμενο και ήμουν με φίλους οπότε είπα: "Πεχλίτα κρατήσου και μην είσαι επικριτική ψωνάρα από τα ΒΠ".

Αλήθεια σας λέω, προσπάθησα. Ε! Με προκαλούσαν όμως.

Θα αναφερθώ σε τρία παραδείγματα, που τύφλωσαν τα δυο πράσινα ματάκια μου

α. Κοπέλα ετών 35. Ανύπανδρη, σε αναζήτηση νέου θύματος. Νομίζει ότι είναι η Samantha Jones.
Η κοπέλα αυτή λοιπόν, έχει ένα συγκεκριμένο καμπυλωτό όγκο. Ο όγκος δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ

ΡΟΛΟ όταν ξέρεις πώς να αναδείξεις το σώμα σου. Φοράει δερμάτινο κολάν, κολλητό αμάνικο μπλουζάκι γεμάτο ασημί stras και πούλιες. Κάθε φορά που ένα φως χτυπούσε πάνω της έλαμπε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Παρίσι. Για να ισορροπεί αυτή τη λάμψη, είχε φορέσει μια κόκκινη ζακέτα, που μάλλον άνηκε στην extra small sized μικρή αδερφή της. Τα παπούτσια της, δυστυχώς, δεν τα είδα, είχα τυφλωθεί.

β. Κοπέλα ετών 18. Ελεύθερη, σε αναζήτηση μελαχρινού, με μούσι, ξυρισμένο μαλλί και tattoo.
Με αυτό το κοριτσάκι συναντηθήκαμε στο WC. Στεκόταν μπροστά σε ένα πελώριο καθρέφτη και έβαζε κόκκινο κραγιόν. Φορούσε μαύρο εφαρμοστό κομπινεσόν για φόρεμα (μια πωλήτρια από τα MED θα το αναγνώριζε αμέσως), μαύρη γόβα με χρυσά τρουκς. Γονείς;Ναι στα 18 ενηλικιώνεσαι, αλλά κάπου ξέχασες ότι είσαι ακόμα κοριτσάκι.

γ. Κοπέλα ετών 25. Ελεύθερη και πανέμορφη, αλλά στην προσπάθειά της να μείνει άνθρωπος, έγινε νταλικέρης.
Γυρνώντας από το WC, είχα γενικά απελπιστεί. Ήθελα να πάρω το μικρόφωνο, θα τραγουδούσε ο Γιασεμής σε λίγο, και να πω: "ήρθε το τέλος,τρέξτε να σωθείτε". Εκείνη τη στιγμή περνάει μια πανέμορφη κοπέλα και αισθάνομαι ξανά καλύτερα. Την ώρα που σχολιάζουμε με τα κορίτσια πόσο όμορφη είναι, παρακούει όσα λέμε, νομίζει ότι την κοροϊδεύουμε και μας μιλάει με χαμόγελο, αλλά όχι πολύ ευγενικά. Σιγά ρε κοπελιά, βγάλε το μπρατσάκι σου κ δείρε μας κιόλας.

Οι άντρες ήταν ίδιοι, όπως παντού, όπως πάντα. Οι ίδιοι που θα έβλεπα σε γνωστό μαγαζί του κέντρου, επί της Βενιζέλου υπήρχαν και στον Εύοσμο, απλά λίγο πιο ξυρισμένοι.

Πεχλίτα*

Υγ. μη μου θυμώνετε. Για το καλό σας τα λέω.
comments

Powered By Ane