Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Saturday, March 23, 2013

Οι Άντρες Σκέφτονται Μόνο το Σεξ και είναι Κολλημένοι με το Σεξ !








Στην φάση λοιπόν που βρίσκεσαι έξω με την παρέα σου και η συζήτηση αρχίζει να παίρνει το «σοβαρό» ύφος  (συνήθως κάπου στις 02:00 το βράδυ), έρχεται η στιγμή που η θλιμμένη της «ομάδας» επειδή την άφησε ο γκόμενός  της ή επειδή δεν της φέρεται καλά ….    ή  τελοσπάντων επειδή εκείνη τη στιγμή θέλει να το παίξει ανωτερίλα στην συζήτηση  σκάει μιας από τις εξής ατάκες:






·       Οι άντρες είναι κολλημένοι με το σεξ!

·       Οι άντρες σκέφτονται μόνο το σεξ!

·       Οι άντρες σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι!

·       Οι άντρες μας θέλουν μόνο για το σεξ!

……………………………………………………………………..

……………………………………………………………………..

……………………………………………………………………..…………………………………………………………………….. σιωπή.



Βαθειά ανάσαααααααααααααα….. και ξεκινάμε το άρθρο.


Η μεγαλύτερη κατάκτηση της γυναίκας είναι πως έχει κάνει τον άνδρα να πιστεύει πως του κάνει χάρη που του κάθεται.


Τι θέλω να πω? Είναι αμέτρητες οι γυναίκες που το παίζουν υπεράνω υποστηρίζοντας πως μπορούν να αντέξουν αρκετό καιρό δίχως σεξουαλική επαφή με το αντίθετο φύλο. (Τώρα αν πρόκειται για το ίδιο φύλο …   6934237878 )


Δεν φτάνει που το χρησιμοποιούν σαν «όπλο» στις σχέσεις τους το οποίο είναι τεράστια ξεφτίλα  (του στυλ «αν δεν κάνεις αυτό δεν έχει σεξ το βράδυ» ), προσβάλλουν και την αξιοπρέπεια-νοημοσύνη των ανδρών που τις πιστεύουν.



«Ανέστη ξέρεις σε μία σχέση το παν δεν είναι το σεξ!»

Όντως δεν είναι το παν αλλά σίγουρα αποτελεί τον πυρήνα γύρω από τον οποίο  συγκρατούνται και περιστρέφονται τα υπόλοιπα στοιχεία μιας επιτυχημένης σχέσης .


Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο κυνηγάμε το αντίθετο φύλο ?


Πολύ απλά διότι μας προσφέρετε διαφορετικά πράγματα , ξεχωριστές εμπειρίες και ένα κομμάτι της ζωής που επιθυμούμε να γνωρίσουμε καλύτερα.


Με λίγα λόγια θέλω να κάνω μία σχέση μαζί σου γιατί πολύ απλά μου προσφέρεις εμπειρίες ζωής που δεν μπορεί να μου τις προσφέρει ο κολλητός μου! Ή ο σκύλος μου! Ή ο υπολογιστής μου! Ή ένα βιβλίο ! (Το βιβλίο είναι αρκετά παρατραβηγμένο παράδειγμα …οπότε ξεχάστε το)


Τέτοιες εμπειρίες ζωής για παράδειγμα μπορεί να είναι :


·       Μια βόλτα στο πάρκο πιασμένοι χεράκι – χεράκι , αγκαλιά και να κουτουλάνε οι κώλοι σας γιατί δεν μπορείτε να συγχρονίσετε το περπάτημά σας (Ναι μην γελάς ουγκά φίλε μου. Σε όλους αρέσει)

·       Το ξαφνικό φιλί που θα σου σκάσει την οποιαδήποτε στιγμή

·       Οι διαφορετικές συζητήσεις που θα κάνετε μαζί

·       Το διαφορετικό πείραγμα που θα της κάνεις σε αντίθεση με αυτά που λες στους κολλητούς σου

·       Ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης που απέχει λίγο περισσότερο από το κλασσικό «επ τι λέει ρε μαλάκα!» , «που σε ρε!»

·       Η ταινία που θα πάτε να δείτε μαζί στο σινεμά , ανοίγοντας το διαχωριστικό , βάζοντας την κοπέλα να ακουμπήσει στον ώμο σου (ασχέτως αν μετά δεν μπορείς να τον κουνήσεις για καμιά ώρα από το μούδιασμα)

·       Μια εκδρομή που θα πάτε μαζί

·       Γενικά οι ξεχωριστές εμπειρίες που σου εμφανίζονται γνωρίζοντας καλύτερα ένα άτομο του αντίθετου φύλου

·       Και τέλος το θρυλικό και «απαγορευμένο να το λέμε»….. Σ-Ε-Ξ  !




Κατάλαβες λοιπόν ότι δεν σε θέλουμε μονάχα για το σεξ ?

Πως υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία χαιρόμαστε μαζί σου?

Εάν δεν τα δίναμε σημασία και ήμασταν «κακούληδες» bad boys gangstas , τότε θα αρκούμασταν στο να πηγαίναμε σε πουτάνες! Και μην μου πεις πως δεν το κάνουμε γιατί είναι ακριβές….   Τράβα δες πόσο στοιχίζει μια γυναίκα την εβδομάδα για έναν παντρεμένο άνδρα και μετά σύγκρινε τα με της πουτάνας .

Από την άλλη μεριά….

Δεν μπορώ να σε επιλέγω μόνο και μόνο επειδή έχεις χιούμορ ή επειδή περνάω ευχάριστα μαζί σου. Το ίδιο κάνω με τους κολλητούς μου και με μεγαλύτερη επιτυχία μάλιστα.

Το διαφορετικό επομένως που μπορείς να μου προσφέρεις σε αντίθεση με τους άνδρες φίλους είναι το σεξουαλικό κομμάτι και ότι περιτριγυρίζεται γύρω από αυτό(φιλιά, αγκαλιές, υπονοούμενα, σεξ κτλ).

Είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος τον οποίο προσπαθούμε να μάθουμε . Αλλιώς δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία των σχέσεων.


Όσο για το σεξ αγαπητή μου υπεράνω όλων αναγνώστρια που αυτή τη στιγμή διαβάζεις το άρθρο μου κοιτώνας με την μύτη ψηλά έχω να σου πω το εξής.

Θέλεις κι εσύ να κάνεις σεξ!  ΟοοοΟΟοο ΝΑΙ !

Διότι εάν δεν ήθελες δεν θα αγόραζες όλα αυτά τα προκλητικά – αισθησιακά ρούχα , καυτά εσώρουχα , δεν θα αποτριχωνόσουν στην «ευαίσθητη περιοχή» κάθε φορά που έβρισκες γκόμενο ….. και πολλά ακόμη που βαριέμαι να γράψω. 


Έχετε ακούσει ποτέ άνδρα να ξεστομίζει «αυτή η γκόμενα με θέλει μόνο για το σεξ! Δεν εκτιμάει τον πνευματικό μου κόσμο ρε μαλάκες …»   ????? 

ΠΟΤΕ! Και αυτό 
όχι γιατί δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες…. Μια χαρά τα κάνουν και αυτά , απλώς έχει περάσει η «ρατσιστική» συνείδηση πως οι άνδρες είναι αυτοί που θέλουν το σεξ , ενώ οι γυναίκες αρκούνται με τα λεφτά .

Αγαπητέ φίλε αναγνώστη που έχεις σοβαρή σεξουαλική σχέση εδώ και μισό χρόνο , δοκίμασε την κοπέλα σου ( για το εάν όντως θέλει σεξ ή όχι )  .. κάνοντας μια αποχή δύο εβδομάδων από ερωτικά παιχνίδια  και αν δεν αρχίσει να σου ξινίζει ή να πηγαίνει αυτή να σε παραπλανήσει σε μέρη όπως καφετέριες , το σπίτι σου , κινηματογράφος κτλ , έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη! Ή μάλλον επειδή αυτό είναι λιγάκι αδύνατο μπορείς να έρθεις να μου σκίσεις την ιστοσελίδα.

Μαλάκες ξυπνάτε ρε!!! Μας έχουν υπνωτίσει …


Προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι υπεράνω επειδή δεν βασίζουν μία σχέση στο σεξ. Ποιες ρε? ??

Αυτές που αν τύχει να ακούσεις γυναικοσυζήτηση θα σου πέσουν τα μαλλιά ! Εντάξει δεν λέω κι εμείς σε ένα μεγάλο ποσοστό των συζητήσεων μας εμπεριέχονται οι γυναίκες , αλλά είμαστε ικανοί να μιλάμε 3 ώρες για γκόμενες  ή 3 ώρες για Dota,Counter,WoW   ή 3 ώρες για αυτοκίνητα ή 3 ώρες για το καινούργιο I-phone ή ακόμα να συζητάμε 3 ολόκληρες ώρες για το σαντουιτς που φάγαμε εχθές και ήταν και γαμώ!

Σε μια γυναικοσυζήτηση δεν σταματάνε να μιλάνε για θέματα περί ανδρών . Αναλύουν τα πάντα , την κάθε κίνηση και πιστέψτε με  αρκετές είναι οι φορές που γίνονται πιο πρόστυχες από τους άνδρες και ας το κρύβουν. Εμείς απλώς δεν ντρεπόμαστε να τα πούμε δυνατά ως ένδειξη «και καλά αντρίλας» , ενώ αυτές τα θάβουν μέσα τους για να μην της πουν «πουτάνες».

Η άποψη πως οι γυναίκες συζητούν για καλλυντικά , τρίχες , ρούχα , τσάντες κτλ …. Είναι απλώς φήμες(εκτός των περιπτώσεων που πηγαίνουνε μαζί για ψώνια). Ακόμα και οι ίδιες τις βαριούνται αυτές τις συζητήσεις γι αυτό και απολαμβάνουν περισσότερο τις ανδρικές παρέες.


Αρχίζω όμως να ξεφεύγω και το θέμα μου ήταν άλλο…


Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν νοιάζονται για το σεξ. Ποιες ρε???

Αυτές που όταν ήσασταν Δευτέρα γυμνασίου , εσύ καημενούλη μου ήσουν τόοοοσο αφελής και δεν ήξερες ακόμη τι είναι αυτό που έχεις ανάμεσα από τα πόδια σου και κρέμεται , ενώ αυτές συζητούσαν για τον μεγαλύτερο γκόμενο της  Ά Λυκείου , το μανάρι , τον κούκλο που θέλανε να τα «φτιάξουν» μαζί του .   Κι ενώ εσύ μεγάλωνες ανυπεράσπιστος ούτε σου περνούσε από το μυαλό πως οι συμμαθήτριες σου  κουβεντιάζανε μεταξύ τους τέτοια πράγματα και είχανε τέτοιες προθέσεις . Με λίγα λόγια προσβάλλεται η νοημοσύνη μου να ακούω από μια γυναίκα να  λέει «Σκέφτεσαι μόνο το σεξ» , όταν Τρίτη Γυμνασίου επέλεξε τον 2-3 χρόνια μεγαλύτερο «αγόρι της»   για να ξεπαρθενευτεί μαζί του ενώ εσύ ακόμα ανέβαζες 70 LvL τον Human Μage frost-fire που είχες στο WoW με ονομασία Alehandro.    

Ποιος στον μπούτσο λοιπόν είναι το πονηρό μυαλό της όλης ιστορίας ???????  Σε ποιανού το μυαλό μπήκε πρώτα το σεξουαλικό στοιχείο ???

Όχι πάντως εγώ… άρα μην μου τη λες και μην μου το παίζεις ανωτερίλα σε ερωτικά θέματα γιατί τα έχεις σκεφτεί πολύυυ πριν από εμένα αγαπητή.


Εν κατακλείδι ,

Η αποδεχόμαστε ότι το σεξ είναι απόλαυση και το επιθυμούμε και οι δύο εξίσου ή γύρνα λίγα χρόνια πίσω … τράβα κοίτα τι έκανες τότε στα «αγνά» χρόνια , τράβες δες τι έκανα κι εγώ και βγάλε μόνη σου τα συμπεράσματα. 


Συμβουλή:

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αγαπητέ μαντραχαλά αναγνώστη μην κανονίσεις με την κοπέλα σου να βρεθείτε μονάχα σπίτι σου για σεξ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!  Τι είπαμε πως κάνουμε? Βόλτα για κρασάκι-φαί με παρέα δύο τρεις κολλητούς κτλ … έπειτα μια βόλτα μαζί ή μια ταινιούλα σπίτι σου και μετά σεξ! Αν έστω λέμε πως τύχει να κάνεις απευθείας μόνο το τελευταίο για πολλές ώρες , δεν λέω πως θα σου κακοφανεί αλλά να είσαι σίγουρος ότι στο μυαλό της θα αρχίσει να πιστεύει πως την έχεις μόνο για το σεξ και θα σου γκρινιάζει μετέπειτα . Διαφορετικά θεωρεί πως δεν επιδιώκεις συνέχεια το «πονηρό» και ότι απλά «τυχαίνει» και συμβαίνει .   «Εσύ όμως ξέρεις την αλήθεια...»



=================================================================
Παρακαλείστε να σχολιάζετε ( αν το επιθυμείτε ) κάτω ακριβώς από το τέλος του άρθρου (με λίγα λόγια στην ίδια την ιστοσελίδα )
και όχι στο Facebook στις αναρτήσεις .
Ευχαριστώ.... :-P
=================================================================


Κούκλοι και Κούκλες διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη.

Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό ,

Ane




comments

Powered By Ane