Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Saturday, March 9, 2013

Σταμάτα να Κλαψομουνιάζεις κάθε φορά που σε χωρίζει γκόμενα/ος !









Πέτυχες επιτέλους την καλή?? Είσαι ευτυχισμένος ?? Χαρούμενος? Ερωτευμένος μαζί της? Είναι το άλλο σου μισό ? Δεν ξέρεις τι θα έκανες χωρίς αυτήν? Μήπως το γάμησα πολύ και πρέπει να σταματήσω την φλυαρία?
Μήπως όχι???










Μπορώ να ισχυριστώ σχεδόν με βεβαιότητα πως σε όλους θα έχει  τύχει έστω μία από τις παρακάτω κλασσικές περιπτώσεις:

·       Ένας χρόνος και παραπάνω… σχέση με μια κοπέλα, είναι η πρώτη σου , είσαι ο πρώτος της… περνάτε την κάθε μέρα μαζί  μέχρις ότου κάποια στιγμή αποφασίζει να φύγει για κάποια άλλη πόλη / χώρα!
Εσύ τι κάνεις???

·       Ξεκινάει μια σχέση και πάλι αλλά αυτή τη φορά λαμβάνει τέλος κάπου στον ένα μήνα ή και δύο. Σε χωρίζει για κάποια «ηλίθια» ατάκα ενώ στην πραγματικότητα θέλει απλώς κάποιον άλλον περισσότερο από εσένα.
Εσύ  τι κάνεις???

·       Την χωρίζεις διότι είστε αρκετό καιρό μαζί αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις επειδή σου λέει ότι πρέπει να βρίσκεται κάθε μέρα δέκα η ώρα το βράδυ σπίτι. Μετά από έναν μήνα «τα φτιάχνει» με άλλον γυρίζει ότι ώρα γουστάρει και περνάει τις νύχτες σπίτι του.
Εσύ τι κάνεις???

·       Αποφασίζει να σε χωρίσει σε λιγότερο από ένα μήνα σχέση με την δικαιολογία ότι δεν είναι έτοιμη για σχέση ή είναι μπερδεμένη αυτό τον καιρό κτλ. Χωρίζετε και μετά από μία εβδομάδα την βλέπεις να βγαίνει με άλλον/να έχει σχέση με άλλον και να πηδιέται με άλλον.
Εσύ τι κάνεις???

Για να δούμε λοιπόν τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις:

Έχεις νεύρα!!! Πολλά νεύρα!! Νιώθεις απογοητευμένος και «προδομένος» . Θέλεις να ξεσπάσεις κάπου και τι καλύτερο από το να πάρεις μία ζώνη και να αρχίζεις να αυτομαστιγώνεσαι ? Τι καλύτερο από το να πάρεις ένα μαχαίρι/σουγιά και να δημιουργήσεις έναν μικρούλη χάρτη θησαυρού στο σώμα σου? Έστω ένα σημείο «Χ» ρε φιλαράκι. Τι καλύτερο από το να αρχίσεις να πίνεις και να καπνίζεις μέχρι σημείο ψόφου ?

Να σου πω εγώ ένα καλύτερο?
Βγες έξω...συνέχισε την ζωούλα σου, γνώρισε νέο κόσμο, νέες κοπέλες , γίνε ευέλικτος και θετικός με ό,τι διαφορετικό εμφανίζεται στη καθημερινότητά σου. Και το κυριότερο? Μην κατεβάζεις μούτρα για μια εβδομάδα και μην καταστρέφεις τον εαυτό σου.

«Ναι ρε μαλάκα Ανέστη… δεν έχεις νιώσει ποτέ την αληθινή αγάπη… τον πραγματικό έρωτα, γι αυτό μιλάς. Άνθρωπος είμαι και λογικό είναι να μελαγχολώ , να πέφτω ψυχολογικά και άμα λάχει να καταστρέψω και την υγεία μου.»

Οκ …μπορείς τότε κάλλιστα να αυτοκτονήσεις και να απαλλαγούμε από εσένα μια για πάντα. Μήπως αυτό δεν θα άλλαζε κάτι?

Κάθε φορά έπειτα ενός χωρισμού εμφανίζεται ο «άνετος και καλά» φίλος σου ο οποίος θα σου πει: «Έλα ρε φιλαράκι …μην σκας ..δεν έγινε και τίποτα! Δεν σε θέλει??? Σε απάτησε έπειτα από τρία χρόνια σχέσης? Στ αρκίδια σου ..θα βρεις άλλη» «Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για καμιά γυναίκα».

Εκείνη τη στιγμή εσύ ως λυπημένος και καψούρης σκέφτεσαι από μέσα σου : «Μωρέ τι μου λέει τώρα αυτός ο μαλάκας? Πως γίνεται μονομιάς να ξεχάσω τον έρωτά μου και να βρω άλλη? ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΗ ??? Μααα εγώ αυτήν θέλω!

Εσύ την θέλεις…. αυτή σε θέλει? Όχι… γι αυτό και σε χώρισε! Βλέπεις κάποια συνέχεια σε αυτό ή μόνο εγώ καταλήγω σε αδιέξοδο?
Μήπως ο φίλος σου που θα σου αυτά τα «χοντρά» λόγια θέλει απλώς να σε παρηγορήσει? Να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα? Επειδή απλά και μόνο δεν θέλει να σε βλέπει λυπημένο? Μήπως απλά επειδή θέλει να την πέσει στην κοπέλα σου? (Εντάξει …κόβω το τρολάρισμα… δεν λέει και πολύ σε τέτοιο άρθρο).
Μήπως βλέπει κάτι που δεν μπορείς να δεις εσύ αυτή τη στιγμή επειδή είσαι συναισθηματικά φορτισμένος?

Που θέλω να καταλήξω???

Με ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι νέα παιδιά που έχουν όλη την ζωή μπροστά τους , τα οποία ο Θεός ή η τύχη έπλασε έτσι ώστε να είναι αρτιμελή , υγιή….  κάθονται και κλαίγονται για τέτοια περιστατικά (χωρισμούς).. όταν μπροστά σε άλλα το πρόβλημα αυτό φαντάζει μηδαμινό …βλέπε ανάπηρους/διανοητικά καθυστερημένους / νεαρά παιδιά που πέθαναν  πολύ νωρίς  και άλλα …στα οποία δεν δίνεται η ευκαιρία να διορθώσουν κάτι στην ζωή τους.
Εντάξει φίλε ! Μόλις χώρισες και θεωρείς το πρόβλημά σου το υπερμέγιστο εκείνη την χρονική περίοδο. Είναι όμως κάτι το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί και να διορθωθεί. Τουλάχιστον σου δίνεται η ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Τώρα εάν εσύ θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου … δικαίωμά σου να το κάνεις . Αλλά σταμάτα να μου πρήζεις τον πούτσο … «ΑΑχχχ τι θα κάνω τώρα που την έχασα» κτλ.



Κλασσική ατάκα που θα ακούσεις από ερωτευμένο:
Έπειτα από δύο ημέρες απελπισίας και κατάθλιψης.. «Ρε συ ..τώρα που χωρίσαμε τι θα κάνω? Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου δίχως αυτή»
Και λέω γω τώρα ….δεν μπορείς να φανταστείς την ζωή σου δίχως αυτή ή επειδή έφαγες τρία χρόνια μαζί της και έχεις αποκοπεί από τους πάντες …δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να ξαναμπαίνει στην διαδικασία της προσέγγισης του αντίθετου φύλου (του πεσίματος με λίγα λόγια).
Διότι πέρα από την πλάκα , όταν μένεις εκτός παιχνιδιού αρκετό καιρό …όπως και να το κάνουμε είσαι απροπόνητος , διστάζεις περισσότερο… μιας που κατά τη διάρκεια μιας σχέσης ως σωστός πάνω απ όλα δεν ξενοκοιτούσες /έπαιζες με άλλες κοπέλες για να μην στεναχωρήσεις την «δικιά» σου.

Τι συμβαίνει λοιπόν συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις?

Α) Παίρνεις τηλέφωνο όσες σου την «έπεφταν» κατά τη διάρκεια της σχέσης σου και βγαίνεις με όποια πει πρώτη το «ΝΑΙ». Μπορεί να είναι και δύο και τρεις…. δεν σε νοιάζει! Το κάνεις απλώς για να «ξεχάσεις»..τον πρώτο καιρό τουλάχιστον, μετά μπορεί να εξελιχθεί το πράγμα. Ποτέ δεν ξέρεις.

   Β) Τυχαίνει ένα περιστατικό με κάποια τυχαία γυναίκα την ίδια ακριβώς ημέρα ή την επόμενη και ντάξει …την έχεις ξεπεράσει αμέσως! Νιώθεις γαμάουα ..πως να το πούμε διαφορετικά …..είσαι το απόλυτο fuck machine!Η επόμενη παρακαλώ.

   Γ) Κάθεσαι σπίτι σου και κλαίγεσαι επί δύο εβδομάδες! Δεν σε νοιάζει κανείς ! Δεν θέλεις να δεις κανέναν. (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεσαι). Όλοι σε θεωρούν νεκρό….. μέχρι που καταλήγεις νοσοκομείο από το πολύ ποτό / αϋπνία / έχεις πάρει 8 κιλά ….και πολλά ακόμη. Μόλις βγεις από την πλύση στομάχου , μια φωνή της λογικής ξυπνάει μέσα σου και όλα αλλάζουν.  Έπειτα από μια μέρα συλλογισμού με τον τοίχο αποφασίζεις να σηκώσεις το κωλόχερό σου και να πάρεις τηλέφωνο τους φίλους/ «φίλες» σου να βγείτε. Μπαίνεις ξανά στο παιχνίδι έπειτα από κανένα δίμηνο .

   Δ) Χωρίσατε! Όμως είναι από τους ηλίθιους-γελοίους χωρισμούς που κανείς από τους δυο σας δεν ξέρει τι θέλει. Τα ξαναβρίσκετε λοιπόν έπειτα από μία εβδομάδα και όλα κυλάνε ρολόι.

   Ε)  Είστε μαζί δύο χρόνια και παραπάνω. Χωρίσατε διότι πολύ απλά βαρεθήκατε να είστε συνέχεια μαζί ή πολύ απλούστερα όταν έπιανες τον κώλο της ήταν σαν να πιάνεις τον δικό σου. Είστε και οι δύο ελεύθεροι….. παράλληλα όμως είστε και οι δύο τόοοσο μα τόοοσο ΜΠΑΖΑ που δεν σας κάθεται κανείς. Ως επακόλουθο αυτού μετά από κανένα τετράμηνο τα ξαναβρίσκετε και ζήτε τον έρωτά σας ακόμα μια φορά.






Συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις ΤΩΡΑ!(ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ):

Σταμάτα να θεωρείς την κάθε κοπέλα ιδιοκτησία σου! Είχε την δική της ζωή/καθημερινότητα …τους δικούς της φίλους και γνωστούς προτού γνωρίσει εσένα.
Σταμάτα να της απαγορεύεις να βγαίνει με τους φίλους/φίλες της (Ναι συμβαίνει).
 Σταμάτα να ζητάς το facebook της για να μπορείς να την «ελέγχεις» στις συνομιλίες της με άλλους .
Σταμάτα να βάζεις ότι είσαι σε σχέση μαζί της στο facebook. «Είναι γελοίο ..δεν βρίσκεις..??» Ότι και καλά τι? Θα κάνεις φιγούρα στους «φίλους» σου? Δεν θα της την πέσουν άλλοι επειδή είναι «σε σχέση» ? η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο??? Τι διάολο μπορεί να συμβεί….?
Είναι μαλακία που το μόνο που κάνει είναι να ικανοποιεί τον εγωισμό σου .
Σταμάτα να της ζητάς να σου  λέει τα πάντα χαρτί και καλαμάρι!
Σταμάτα να ζητάς να σου δείχνει τα μηνύματά της!
Σταμάτα να ρωτάς το άτομο που μόλις γνώρισες και σε ενδιαφέρει για το εάν έχει αγόρι/κοπέλα. Αν το ίδιο το άτομο θέλει να το ξεκαθαρίσει από την αρχή , θα το κάνει και θα το καταλάβεις. Διαφορετικά δεν έχεις κάτι να χάσεις . Εξάλλου δεν κατάλαβα... όλες οι σχέσεις δεν σταματάνε ποτέ ?Δεν υπάρχει δηλαδή η περίπτωση κάποια να έχει αγόρι και να θέλει να χωρίσει ??? Σε άλλο κόσμο συμβαίνουν αυτά ?
Σταμάτα  να την ρωτάς συνέχεια με ποιους είναι και τι κάνει… καθαρά και μόνο από ζήλια.
Σταμάτα να κάνεις φιγούρα τις γκόμενες.
Σταμάτα να αποκόβεσαι από τον περίγυρό σου και να μην τον επεκτείνεις  απλά και μόνο επειδή δεν θέλεις να παρεξηγήσει κάτι/ζηλέψει η κοπέλα σου.Καθώς επίσης σταμάτα να βγαίνεις κάθε μέρα μαζί της! Ειλικρινά πως απαιτείς μετά αν χωρίσετε να μην νιώθεις σαν να έχασες το άλλο σου μισό , όταν εσύ ο ίδιος την έκανες το άλλο σου μισό στην ζωή σου εδώ και ένα χρόνο????????
Σταμάτα να σκέφτεσαι πως κάθε φορά που βγαίνει με κάποιον άλλον κάνουν τρελό άγριο παθιασμένο σεξ.
Σταμάτα να σταματάς να μιλάς με το άτομο που χωρίσατε θαρρείς και σου έκανε κάτι κακό!Βασικά όχι... αυτό μην το Σταματάς..... Είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσεις.Οπότε Σταμάτα να συνεχίζεις αυτό που σου είπα να σταματήσεις στην αρχή!  (MindFuck)
Σταμάτα να ζητάς εκδίκηση κάθε φορά που χωρίζεις με κάποια επειδή σε απάτησε.
Σταμάτα να θίγεις τις γυναίκες με τις οποίες είσαι μαζί! Τι θέλω να πω? Ήρθε χθες η Ντέζη σπίτι σου και σου έκανε τρελά κόλπα. Εσύ λοιπόν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά θα βγεις να το διαλαλήσεις σε όλους ? Το γνωστό «μεταξύ μας» που πάντοτε κατά τύχη ο κάθε ένας το εμπιστεύεται στον κολλητό του και ο κολλητός του σε άλλον κολλητό και πάει λέγοντας. Τέλος αυτό το «μεταξύ μας» έχει γίνει μεταξύ όλου του Πανεπιστημίου. Αγαπητέ φίλε αναγνώστη ΜΗΝ το κάνεις! Προσπάθησε να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή προσωπική. Καταλαβαίνω την λαχτάρα σου για επιπλέον φιγούρα στον κολλητό σου του στυλ «μαλάκα χθες γάμησα» αλλά κράτησέ την για τον εαυτό σου. Εξάλλου αυτός που λέει πολλά κάνει τα  λίγα και ιδιαίτερα αυτός που έχει κάνει κάτι …δεν χρειάζεται να νιώσει την ανάγκη να το πει. Αν ακόμη δεν πείστηκες ..θα στο θέσω διαφορετικά. Μια κοπέλα που χθες το βράδυ σου έκανε τρελό κρεβάτι δίχως αναστολές-ντροπές… θέλει να είναι βέβαιη πως δεν θα μαθευτεί παραέξω για να μην την πουν   τσούλα/πουτάνα και όλα τα συναφή απλά και μόνο επειδή απολαμβάνει τον έρωτα. Διότι σε περίπτωση που μαθευτεί την επόμενη φορά δεν θα είναι και  τόσο άνετη μαζί σου. Ίσα – Ίσα θα στο παίζει χαμηλοβλεπούσα – παρθένα- του στυλ δεν τα κάνω εγώ αυτά. Κι ενώ με εσένα θα είναι Παναγία …με τον άλλον θα είναι με τα πόδια ψηλά και θα του κάνει όλα τα κόλπα και τις οποιεσδήποτε σεξουαλικές της φαντασιώσεις. Οπότε φίλε μου διάλεξε ποιος θέλεις να είσαι (στην ζωή της τουλάχιστον). Κατά την άποψή μου είναι απολύτως λογικό η άνεση με κάποιον να φέρνει και καλύτερα αποτελέσματα. Ειδικά στον έρωτα όπου όλα επιτρέπονται αρκεί να το απολαμβάνουν και οι δύο! Τρεις! Τέσσερεις! κ.ο.κ

Με λίγα λόγια ..σεβάσου την προσωπική της/του ζωή. Εξάλλου εάν μια γυναίκα/άνδρας θέλει να σε απατήσει ..θα το κάνει είτε την/τον παίρνεις εκατό φορές τηλέφωνο την ημέρα είτε μία. Ίσα – ίσα το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις την ζωή της δυσκολότερη είτε στο λέει είτε όχι. Συνήθως αυτό συναντάται περισσότερο στις γυναίκες ηλικίας 14-15 ετών όπου γνωρίζουν τον πρώτο τους έρωτα …2-3 χρόνια μεγαλύτερος και είναι κολλημένες μαζί του. Με λίγα λόγια κάνουν ότι και αν τις πει ο «έρωτάς» τους. Το πιο τρελό βέβαια είναι πως θεωρούν ότι ο ιδανικός φοιτητής-αγόρι τους παραμένει πιστός ακόμα και αν τις βλέπει δύο φορές τον μήνα. Α-Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Ο !!!!! Θέλεις να μου πεις δηλαδή πως ένας μαντράχαλος πανεπιστημίου ο οποίος έρχεται καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες κόσμο ….θα παραμείνει πιστός με το πέρασμα του χρόνου , ενώ εσύ θα είσαι ακόμα Λύκειο.  Επομένως  αποδέχεσαι ότι σε έχει απλώς για «καβάτζα» του στυλ …..να πηδάει που και που στον τόπο του  ή είσαι εντελώς χαζή/ερωτευμένη.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως όσοι από εσάς που διαβάζουν το παρών άρθρο έχοντας μόλις χωρίσει, θα συναντήσατε κάποιες έστω μερικές από τις παραπάνω αντιδράσεις στον εαυτό σας. Δεν είναι κακό! Κάθε άλλο …. Φυσιολογικό μου φαίνεται. Το να γίνεις εντελώς ψυχρός με τέτοιου είδους θέματα …πέρα από εμπειρία περί χωρισμών θέλει και πειραγμένη-διαταραγμένη προσωπικότητα για να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό στάδιο. ΟΚ δεν λέω… όλοι μας λίγο πολύ στεναχωριόμαστε πάνω στην στιγμή και ας μην το δείχνουμε . Κρατιέται / θάβεται μέσα μας και κάποια στιγμή βγαίνει σε ένα άρθρο έπειτα από 10 τσιγαριλίκια και 2 μπουκάλια βότκα. 

Κλείνοντας αναρωτηθείτε τα εξής:
Είστε 100% σίγουροι πως όλα αυτά που ισχυρίζεστε αυτή τη στιγμή που είστε συναισθηματικά φορτισμένοι…. έπειτα από λίγο καιρό θα παραμείνουν αμετάβλητα?

Χωρίσατε!...Εάν αυτή είναι όντως η μία και μοναδική-ξεχωριστή γυναίκα στην ζωή σας , τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σχέση σας έπειτα από κάποια χρόνια?

==========================================================
=======
Παρακαλείστε να σχολιάζετε ( αν το επιθυμείτε ) κάτω ακριβώς από το τέλος του άρθρου (με λίγα λόγια στην ίδια την ιστοσελίδα )
και όχι στο Facebook στις αναρτήσεις .
Ευχαριστώ.... :-P
=================================================================

Κούκλοι και Κούκλες διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη.
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane








comments

Powered By Ane