Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Wednesday, July 4, 2012

Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό οοοοο οοοο , κάνω Check in και βγαίνω Photo!




 ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ????? ΜΟΥ ΛΕΤΕ? ? !! ?


Δεν μας έφταναν οι κουνημένες και θολές φωτογραφίες στο facebook , τα βιντεάκια , τα γουτσουγουτσου και άλλα συναφή … ξεπρόβαλε ξαφνικά ένα νέο πρόσωπο που θα άλλαζε μια για πάντα τον διαδικτυακό κόσμο.
Αυτό του « Τσεκινοφιλοσόφωτου»
Με τρία (3) λόγια?
·       Check in
·       Photos
·       Φιλοσοφίες
Ας τα πιάσουμε ένα – ένα.

Καθώς διαβάζετε το παρακάτω , θυμηθείτε το εξής: «Τι στο διάολο έχετε πάθει??»

Χμμ…. Μάλλον έχω νεύρα και πρέπει να το κοιτάξω. Γαμώ τα τρυπάνια από το απέναντι βενζινάδικο που με ξυπνάνε στις 8 το πρωί!!! Οχτώ!!??? Τι να πουν και τα παιδάκια στην Αφρική ρε φίλε.
Πρέπει να σταματήσω να μιλάω μόνος μου και να αρχίσω επιτέλους το άρθρο. Βαρέθηκες ήδη εεε? Στα δύο μου σε γράφω.


Check in :  
Πέρασαν οι εποχές που οι άνθρωποι προσπαθούσαν να αποκρύψουν τα προσωπικά τους στοιχεία από τη δημοσιότητα. Παλαιότερα μπορούσες να το σκάσεις για κανένα τριήμερο και να μην το μάθει κανείς. Τώρα όλα άλλαξαν. Ο καθένας πέρα από προσωπικά του στοιχεία , δίνει στην δημοσιότητα το πού ήταν , με ποιους αλλά και τι έκανε με τα άτομα αυτά. Για τον «Μπουφ» που δεν κατάλαβε εννοώ κάτι σαν και αυτό :
-Η Μαρία ήταν με τους @Νίκο, @Κώστα ,@Γιώργο στο Crystal life.
Χμμμ … κάτσε να δεις … α! ΝΑΙ!! Στα αρχίδια μας !!!!
Και φυσικά τα Check in γίνονται πάντοτε σε πολυσύχναστους και κλασάτους χώρους . Ουδέποτε  σε κάτι που είναι κάτω του μετρίου όπως η ψαροταβέρνα του καπετάν Γιάννη. Είναι τγε μπα ναλ .. πώς να το κάνουμε. Μόνο σε Club , b-i-tch bars ,starbucks ,cool καφετέριες , ζαμάτα σπίτια και γενικά μέρη και τοπία που θα κάνουν τους «φίλους» να  ζηλέψουν και να πουν « αχχχ! Δες τι ωραία που περνάει η Μαρία με τα αγόρια της … θέλω κι εγώ».
Θύματα αυτής της τρέλας είναι όσοι προσπαθούν να κρυφτούν also known as «έχω χεσμένη τη φωλιά μου και δεν θέλω να με πάρει κανένα μάτι». Οπότε αν προσπαθήσετε να κάνετε καμιά «αταξία» στην ζωή σας , να ξέρετε ότι θα την βρείτε μπροστά στο προφίλ σας. ΏΠ!! Έκανα ρίμα . Γιο!
Ντα φακ…

Δείτε πως την πάτησαν με τα Check in οι παρακάτω φίλοι μου!!!












Όπως είπα και πριν από 23 γραμμές ( ναι τις μέτρησα) πλέον όλα βγαίνουν στην δημοσιότητα ανεξέλεγκτα.
Έτσι αποφάσισα κι εγώ να πάω με έναν φίλο μου στο γυράδικο της γειτονιάς και να κάνω Check in , αφού πρώτα τράβηξα μερικά πικόνια φυσικά για να τα δει η ζουζουνίτσα – κουκλίτσα φίλη μου και να ζηλέψει.


Πικόνι με το φαΐ 




Το καλό του προφίλ






Πικόνι με ΠΟΤΟ!!



Πικόνι με φαΐ 



Να! και μια θολή φωτογραφία


Καταβροχθίζοντας


Ποτό φυσικά!!


  Ποτά και φαγητά μαζεμένα


Και εννοείται πως δεν ξεχάσαμε να κάνουμε Check In σαν καλά ποζέρια που είμαστε




Photos:
Ακόμα μια ηλίθια συνήθεια που έχει πιάσει όλον τον κόσμο , είναι να πηγαίνει σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μόνο και μόνο για να τον βγάλει πικόνια ο φωτογράφος του μαγαζιού. Εντάξει το παραδέχομαι … αυτός που το ξεκίνησε πρώτος ήταν πολύ έξυπνος μιας και κατάλαβε από νωρίς την μανία με τις ωραίες ποζεροφωτογραφίες του facebook. Σου λέει : χμμμ να τι θα κάνω για να φέρω κόσμο στο μαγαζί μου! Θα προσλάβω έναν φωτογράφο ο οποίος έπειτα θα ανεβάζει τα αριστουργήματά του στο φατσοβιβλίο και ο κόσμος θα τρελαθεί! Το μαγαζί θα δείχνει πάντα « γεμάτο»  ακόμη και αν βρίσκονται σε αυτό μόλις πέντε άτομα.

Γενικά το κλίμα μπορεί να είναι βαρετό , αλλά μόλις έρθει η ώρα της φωτογραφίας κάτι παθαίνουν όλοι και ξαφνικά σκάνε από παντού χαμόγελα, αντίχειρες , ματάκια στον φωτογράφο , ποτά στα χέρια , ψηλές ξανθές με μεγάλα βυζιά ….. ψηλές ξανθές με μεγάλα βυζιά …. ψηλές ξανθές με μεγάλα βυζιά.. ΟΚ το καταλάβατε. Εμφανίζονται με λίγα λόγια διάφορα πράγματα που δεν θα συναντήσετε  στο WoW ,  εκτός βέβαια κι αν έχει βγει κανένα Update το οποίο να έχει ψηλές ξανθές με μεγάλα βυζιά που να βγαίνουν φωτογραφίες.

Πέρα όμως από τα εκνευριστικά γεγονότα , υπάρχουν και τα καλά της υπόθεσης . Και μην μου πεις ότι ποτέ σου δεν το σκέφτηκες ατιμούλη.

Αν θέλεις να πλησιάσεις αρκετές κοπέλες σε ένα κλαμπ , προμηθεύσου μια παλιά φωτογραφική με φιλμ , τεράστιο φακό και μεγάλο φλας που να γκαβώνει ακόμη και φάρο στα 500 μέτρα. Ακόμη και να μην έχεις φιλμ ζμπουτσα σου. Αρκεί να ακούγεται το κλατς και να λάμπεις από το φλας στο σκοτάδι. Πλησίασε οποιαδήποτε γυναικοπαρέα θέλεις και πες απλά « να βγάλω μια φωτογραφία? Είμαι του μαγαζιού». Θυμήσου τα  Lays! Ποτέ δεν φτάνει μόνο ένα. Οπότε πάτα αβέρτα το κουμπί , πάρε το facebook τους φύγε. Θα σε αναζητήσουν… τρου στορι.

Φιλοσοφίες:
Μαζεύτηκαν μια μέρα όλοι οι φιλόσοφοι του κόσμου και είπαν « ρε σεις! Δεν κάνουμε φασεμπουκ να γίνουμε λιγουλάκι πιο γνωστοί?» Έτσι κι έγινε… από τότε και στο εξής βλέπεις συνεχώς ατάκες τους δημοσιευμένες στα προφίλ του κόσμου.
Που Χου:
·       Πολιτική είναι η τέχνη του να μοιράζεις μια πίτα με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύει ο καθένας ότι έχει πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι. (Ludwic Erhard)
·       Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρέσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.!!!! (Charles Maurice de Talleyrand)
·       Μην πιστεύεις το "πάντα" του ερωτευμένου και το "ποτέ" του μεθυσμένου!
·       Με τους άντρες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από ότι στις κότες: όσο γερνάνε, τόσο πιο τρυφεροί γίνονται!


Και πολλά ακόμη που πραγματικά θα πάθουν κράμπα τα δάχτυλά μου από το πληκτρολόγιο εάν τα γράψω όλα. Βέβαια έπειτα από κάθε τέτοιο ποστ (τοστ) (πείνασα) έπονται και τα σχόλια των «φίλων» τα οποία είναι πάντοτε της ίδιας σοβαροφάνειας .
n Πσσσςςς τι είπες τώρα . Μεγάλη αλήθεια
n Πέστα ρε φίλη! Όλοι τους ίδιοι είναι
n Πουτάνες όλες μάγκα μου… πότε θα το πάρουμε χαμπάρι.
n Πόσο έληξε το  Ισπανία-Ιταλία???  

Αφού όλοι τελευταία το παίζουν και γαμώ τους φιλοσόφους μπας και ρίξουν κανένα γκομενάκι το οποίο θα πει « αχχχ τι γλυκός και τι ωραία που τα λέει.. δεν είναι σαν τους άλλους», αποφάσισα κι εγώ να αραδιάσω τις φιλοσοφίες χαρτοπετσέτας που κάθισα κι έγραψα πριν από 20 λεπτά ενώ είχε  διαφημίσεις το Star.

Ιδού λοιπόν:
·       Τα δέντρα κουνιούνται από τον αέρα επειδή το φανάρι δεν λέει να ανάψει πράσινο και το πεζοδρόμιο κείτεται ακίνητο στην μοναξιά της ψυχής μου.
·       Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια. Ζήτω η Κύπρος!
·       Ποτέ μην αναβάλεις κάτι για αύριο , που μπορείς να το αφήσεις για μεθαύριο
·       Ο έρωτας είναι σαν το ΤΟΣΤ. Μην με ρωτάτε γιατί. Απλώς πεινάω.

Και τα σχόλια από κάτω:

n Έλα ρε φίλε .. πες την αλήθεια. Από πού τα αντιγράφεις?
n Πολύ σωστό σε βρίσκω! Ειδικά αυτό με το πεζοδρόμιο συμβαίνει συχνά
n Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια
n Ντάξει με κατάφερες με τα γλυκόλογά σου
n Μμμμμ! Αυτά λέτε πίσω από τις οθόνες για να μας εντυπωσιάσετε ,αλλά από κοντά τίποτα




Γράψτε κι εσείς τις δικές σας φιλοσοφίες στα σχόλια από κάτω και κερδίστε Spam φιλοσοφίες στο email σας.


Αυτά από εμένα…


Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι , πολύ σεξ και ακόμη περισσότερα Check in , φωτογραφίες και φιλοσοφίες χαρτοπετσέτας.





Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane


comments

Powered By Ane