Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Monday, September 3, 2012

Το «Παιχνίδι» της Γ΄ Λυκείου



Πω πω ….πώς πέρασε έτσι ο χρόνος ? ? ? Όχι πείτε μου …!! Από εκεί που αγχωνόμασταν  για το πώς θα  διαβάσουμε όλη τη χρονιά και πως θα  καταφέρουμε να μάθουμε όλα αυτά τα πράγματα έτσι ώστε να γράψουμε «τέλεια» στις πανελλήνιες ….τώρα ξάφνου σχεδιάζουμε για το πώς θα περάσουμε τις διακοπές του καλοκαιριού , το οποίο ενδέχεται να είναι το μεγαλύτερο της ζωής μας.

Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω τον λόγο που αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο…
 Αυτή τη στιγμή μου έρχονται τρείς στο μυαλό:
 Α)  Ως αντίδραση στη φρικτή και αδιάκοπη κούραση της χρονιάς
Β) Ως μια ευκαιρία για να δω τι διάολο έμαθα φέτος από την «Έκθεση»
Γ) Μια στιγμή βαρεμάρας επειδή έγινε διακοπή ρεύματος (5/6/2012) και δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω!!

Σας αφήνω να επιλέξετε….
ΛΟΙΠΟΝ!! Στο θέμα μας τώρα :
Επειδή ακούγεται από όλους ότι η Γ΄ Λυκείου είναι η πιο ζόρικη τάξη , η πιο  ανούσια  την οποία μετά από λίγο κανείς δεν θέλει να την θυμάται, αποφάσισα να μην αφήσω αυτή τη στιγμή να πάει χαμένη …μιας και τα θυμάμαι όλα τόσο ξεκάθαρα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα αυτής της « αξέχαστης» περιόδου καθώς και να κατηγοριοποιήσουμε μερικές «ειδικές» περιπτώσεις.

Περίοδος «Καλοκαιράκι»:
Όλα ξεκινούν ήρεμα και ωραία … δεν έχεις καθόλου άγχος διότι πολύ απλά δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Είναι η φάση Ιούλιος-Αύγουστος όπου όλοι σχεδιάζουν μερικές σκαστές διακοπές ανάμεσα στο διάβασμα. Εδώ διακρίνονται δύο κατηγορίες: α) αυτοί που το καλοκαίρι λένε πως δεν θα διαβάσουν ούτε λεπτό και πως θα ξεκουραστούν για να πάρουν δυνάμεις για μετά . Άποψη μου??? Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι…
β) αυτοί που έχουν αποφασίσει να μπουν «δυναμικά» στην χρονιά και να μην αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο. Το πολύ-πολύ να πάνε καμιά εβδομάδα διακοπές και τίποτα μπάνια τα Σαββατοκύριακα. Άποψή μου ??? Μην το δοκιμάσετε ούτε και αυτό!! Ειδικά στο σπίτι...! Εγώ αυτό έκανα και δεν μπορώ να πω ότι το χάρηκα …άσε που άλλα άτομα που ήρθαν και καλά «αργοπορημένοι» στο φροντιστήριό μου εντέλει κατόρθωσαν να συμβαδίσουν αλλά και να με ξεπεράσουν. ( εντάξει εσύ είσαι πιο έξυπνος και δεν θα σε φτάσει κανείς! Μην σε νοιάζει).

Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις λίγο απ’ όλα! Έτσι και θα κατορθώσεις να μείνεις στην «συντήρηση» , αλλά παράλληλα θα ξεσκάσεις λιγάκι.
Το πιο σημαντικό βέβαια που χρειάζεται να μην παραλήψεις , είναι έως το τέλος του καλοκαιριού να έχεις βρει τελικά τους καθηγητές με τους οποίους θα ολοκληρώσεις τη χρονιά.
Έτσι λοιπόν με αυτά και μ’ αυτά  κουτσά στραβά εξάντλησα όλο  το καλοκαιράκι ! Κάποιοι έφτυσαν αίμα στο διάβασμα , άλλοι είναι χαλαροί και ήρεμοι και οι υπόλοιποι θα κάνουν πολύ καιρό για να πάρουν μπρος.
Συμβουλή προς άντρες( και όχι μόνο «καλέ») :
Κάντε
SEX μέχρι το τέλος αυτού του καλοκαιριού για να μην το έχετε στο μυαλό σας μετά!(πωωω τι λέει ρε αυτός ο μαλάκας?? Μπας και παίρνει τίποτα? (ντάξει είπαμε ρε ..αν κάτσει  φάση οκ… μη πας και σε πουτάνες ). Όσο αστείο και «ανώριμο» ακούγεται , άλλο τόσο σοβαρό είναι! Pay attention!(Όχι Playstation!!!)
Κλασσική συζήτηση μεταξύ ανδροπαρέας  Γ΄ Λυκείου! « ρε μαλάκες τι θα κάνω ?? εγώ ποτέ ?? δεν με θέλει καμία δηλαδή? Τόσο γκαντέμης είμαι ποιά? Πωωωω καλά με το που τελειώσω πανελλήνιες θα πέσω με τα μούτρα!! Έτσι??»
Και ναι μπορεί να φαίνομαι υπερβολικός , αλλά μόνο που θα σε απασχολεί αυτή η σκέψη είναι μειονέκτημα για τον κόπο που πρόκειται να κάνεις!
Think about it!
Καλά τώρα εσείς που είσαστε τελείως ψύχρες σε αυτά τα θέματα και δεν σας ενδιαφέρει ..του στυλ : « ΠΑΟΚ και ας μη γαμήσω ποτέ»    …. ΟΚ! Πάω πάσο …δεν αναφέρομαι σε εσάς. Μιας που μπορείτε να αντέξετε και στις πιο αντίξοες συνθήκες χωρίς καν παλάμες …

Πω ρε…. πολύ το ανέλυσα το θέμα αυτό ……άντε..πάμε παρακάτω

Περίοδος « η χρονιά ξεκίνησε και λίγο πιο μετά….»:
Επιστροφή από το καλοκαίρι και μια μικρή θλίψη που τελείωσε, όπως και να το κάνεις υπάρχει βρε αδερφέ..! ( όσοι διαβάζατε καθημερινά ,ούτε που θα σας περάσει από το μυαλό)
Αυτή τη στιγμή έχεις μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σου :
Το πώς θα κατορθώσεις να τελειώσεις τα καθήκοντα της εβδομάδας!!! Τέλειο??? Δεν υπάρχει??? ….και ΜΑΝΤΕΨΕ!! Και τις υπόλοιπες στιγμές μέχρι να τελειώσεις, αυτό το πράγμα θα έχεις στο νου σου….!!  Πωωω μόνο που το θυμάμαι …ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!
Ποικιλία στην καθημερινότητά σου και μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων για να διαλέξεις , όπως λόγου χάρη να λύσεις τις ασκήσεις Φυσικής , κανέναν μιγαδικό καμιά θεωρία Α.Ο.Δ.Ε και πάει λέγοντας…
Στην αρχή θα νιώθεις ότι ο χρόνος σου φτάνει και περισσεύει για κανένα ποτάκι Παρασκευή-Σάββατο , για καμιά ταινιούλα το βράδυ  κοκ.( Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας)
Έπειτα όμως … καθώς ο χρόνος κυλάει και έχεις φτάσει Χριστούγεννα πλέον έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω ρε γαμώτο….! Μην ανησυχείς … έχει φροντίσει γι αυτό το καλό σου φροντιστήριο αγαπητέ. Με το που πατήσεις το πόδι σου θα διαπιστώσεις ξαφνικά ότι όλα αυξήθηκαν!! Τόσο σε ποσότητα όσο και σε «ποιότητα».
Σκέψου ό,τι έκανες όλον αυτό τον καιρό και πολλαπλασίασε επί δύο. Βέβαια μην αγχώνεσαι …είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να ακολουθήσεις πιο έντονους ρυθμούς μιας και τόσο καιρό αν και δεν το έχεις καταλάβει… σίγουρα ανέβασες κατά πολύ την απόδοσή σου σε όλα!!! Εξάλλου να θυμάσαι ότι θέλει προπόνηση για να γίνεις ΦΥΤΟ! Κανείς δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη. Οπότε ξεκόλλα και θα τα καταφέρεις σιγά-σιγά.


Προτού αναφερθώ στην περίοδο « λίγο πριν τις εξετάσεις» θα ήθελα να προσθέσω ένα εντελώς άσχετο περιεχόμενο , έτσι για να σπάσει λίγο το κλίμα.
Και αυτό είναι….


Αστειάκια της Γ’ Λυκείου που αν γελάς με αυτά σημαίνει πως είσαι πολύ καμένος…   aka Homo Panelinious : 

Α) Πόσα παιδιά έχει ο Bolzano?? Τουλάχιστον ένα!
Β) Γιατί ο i Βασίλης είναι φανταστικός?? Μα φυσικά γιατί είναι “ i “ !!
Γ) Εμμ… παιδιά τί φάση παίζει εδώ??  Απάντηση: « Π/4 φίλε»
Δ) Ποιος είναι ο φίλος του συνόλου τιμών? Ο σύνολο πούμπα!
Ε) Είσαι σε ένα ποτάμι και βρίσκεσαι στην απέναντι όχθη. Ένα δέντρο βρίσκεται δίπλα σου. Πώς περνάς απέναντι??
Εύκολο ….υψώνεις το δέντρο στο τετράγωνο , φεύγει η ρίζα , πέφτει το δέντρο και περνάς !
Και διάφορα άλλα που είπαμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται στο μυαλό….
Η πλάκα είναι ότι τώρα που τα βλέπω και ξέρω ότι γέλασα με αυτά …κατανοώ σε βάθος το πόσο καμένος είχα γίνει….(τουλάχιστον 85
level  με epic στυλό που έχει και gemaki μέσα)

Οι φράσεις που θα ακούσετε :

Α) Έλα ρέε ….εγώ δεν διαβάζω και πολύ …να ! στον δρόμο τα μαθαίνω και λύνω και καμιά άσκηση στο σπίτι/σχολείο
Β) Συνέχεια είμαι έξω!! Δεν μπορώ να διαβάσω μιλάμε…
Γ) Γράφεις ΑΟΔΕ : έχεις ξεσκιστεί κάνα δεκάωρο γεμάτο και πετάγεται ο παπάρας και λέει: σιγά μωρέ… τόσο πολύ? Εμένα κάνα δίωρο το πολύ μου πήρε..!  Χμμ …ναι οκ μας έπεισες!! Εγώ διάβαζα όταν πήγαινα τουαλέτα και όταν έκανα μπάνιο με το αδιάβροχο βιβλίο μου…
Δ) Ωχ μας έπρηξες με τις απορίες σου …( αυτό το άκουγα συνέχεια )
Ε) Παιδί μου βγες και λίγο έξω!!! Δεν μπορώ να σε βλέπω κλεισμένο μέσα
Ζ) Αύριο γράφουμε!! Αχχχ …τι θα γράψω?? Δεν θα γράψω !!….Ωχ! τι θα κάνω τώρα ?? Κύριε βοηθήστε με!!
ΟΚ αν είναι να μην γράψεις άσε τουλάχιστον εμάς να γράψουμε … και μην μας αγχώνεις παραπάνω.

Συμβουλή προς μελλοντικούς υποψήφιους:
Αυτήν την χρονιά πρόκειται να ακούσετε πολλές μαλακίες ..!! μα πάρα πολλές όμως! Είτε κάποιος σας λέει ότι δεν διαβάζει πολύ και βγαίνει συνέχεια , είτε ότι διαβάζει 10 ώρες την ημέρα…… εσείς δεν πρέπει να τον ακούσετε! Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας! Να κοιτάτε την δουλειά σας και μόνο!! ΟΧΙ τι κάνουν οι άλλοι!!! …Και στο κάτω-κάτω  γιατί να ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι διάβασες πολύ για να πετύχεις τον στόχο σου?? Γιατί να ντρέπεσαι να ρωτήσεις μια απορία σου..? ή και 2 , 5 , 1000 !! Δεν έχει σημασία. Να θυμάσαι το εξής :  Αυτός που ρωτάει είναι μια φορά ηλίθιος, αυτός που δεν ρωτάει ποτέ μένει μια ζωή ηλίθιος! (Albert Einstein)


Περίοδος «λίγο πριν τις εξετάσεις»:

Αναφέρομαι στην εποχή που οι εξετάσεις απέχουν κάνα δίμηνο ..ίσως και λίγο παραπάνω. Ξαφνικά στο σχολείο μου διαπίστωσα ότι πλέον δεν συζητάμε για μαθήματα , παρά μόνο για την επταήμερη εκδρομή που πλησιάζει . Φωνές , χαμός , ξανά φωνές και χαμός για το ποιόν προορισμό θα διαλέξουμε , το πόσο θα κοστίσει ,  πώς θα πάμε και πολλά άλλα είναι μερικά από τα θεματάκια τα οποία είναι σίγουρο ότι  ροκάνισαν τον χρόνο μου …στο σχολείο τουλάχιστον. ( θα έλεγα να μείνετε μόνο εκεί και να μην επεκταθείτε περεταίρω σε συζητήσεις στο σπίτι , στο τηλέφωνο κτλ) .
Οι ημέρες αυτές πέρα από την πλάκα ( αν και δεν υπάρχει και πολύ πλάκα αυτήν την περίοδο) είναι εντελώς αδιάφορες που δυσκολεύομαι μάλιστα να θυμηθώ τι στα διάλα  έκανα τότε.
Οπότε ας περάσω στην Επταήμερη:
Επιτέλους!!! Έφτασε η στιγμή που κι εγώ θα ζήσω αυτό που πολλοί αποκαλούν « μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου που θα θυμάσαι για πάντα». Η ημέρα έφτασε. Μπαίνεις στο λεωφορείο – αεροπλάνο – πλοίο – διαστημόπλοιο , οτιδήποτε επιλέξατε τελοσπάντων και η εκδρομή ξεκινά.

Στο λεωφορείο λοιπόν:
Φωνές , χαρά, τραγούδια , μουσική, πολύ μουσική , φαγητό ,ύπνος,  άβολα καθίσματα , ο παπάρας που διασχίζει διαρκώς τον διάδρομο και σε αναγκάζει να κατεβάσεις τα πόδια σου που τα έχεις ακουμπήσει πολύ όμορφα στη μάπα του απέναντι. Έλα τώρα… καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάω. Αυτό που ακουμπάς τις μύτες των ποδιών σου στην πλάτη του καθίσματος του μπροστινού σου , διακριτικά πάντα για να μην το καταλάβει. Για να μην τα πολυλογώ .. φτάνεις  στον προορισμό σου κυριολεκτικά « πτώμα» από το ταξίδι, την αράζεις στο ξενοδοχείο αφού παίξεις πρώτα με όλους τους αυτοματισμούς του δωματίου σου. Εάν είσαι λιγάκι πιο «Hardcore» πας για κανένα ποτάκι στο μπαρ ή για καμιά μπυρίτσα την οποία έκανες σαν μανιακός για να πάρεις από το market της περιοχής προτού κλείσει ή έψαχνες επί ώρες στο τετράγωνο για να βρεις ανοιχτό μαγαζί που να πουλάει ποτά και τελικά δεν βρήκες τίποτα .. διότι ΜΑΝΤΕΨΕ!! Είσαι στην Τσεχία και όλα κλείνουν από τις 9! Εντάξει ας μην γίνομαι υπερβολικός …άντε από τις 10! Από την άλλη πλευρά εάν είσαι από τους «φλώρους» πηγαίνεις  κατευθείαν στο δωμάτιο και την πέφτεις κυριολεκτικά πριν καλά-καλά το μάγουλό σου ακουμπήσει το μαξιλάρι. Εγώ αυτό έκανα. Ωπα? Για στάσου !  Είμαι φλώρος!!!
Παμ παρακάτω….
Οι ημέρες περνούν με βόλτες , ξεναγήσεις σε μουσεία και όχι μόνο , φαγητό , ποτό , αποτυχημένο καμάκι στις τουρίστριες, και το βράδυ Clubbing. Γενικά είναι αρκετά ωραία αν και αισθανόμουν κάπως παράξενα που ξαφνικά δεν θα έπρεπε να διαβάσω για 7 ημέρες στις οποίες θα ξεσάλωνα. Βέβαια πόσο μπορεί να ξεσαλώσει ένας φλώρος?? Όσο δεν φαντάζεστε … όλοι ξαφνικά στην εκδρομή  γίνονται μάγκες και κακούληδες! Εριστικοί όσο δεν πάει … και πάει λέγοντας. Επίσης δεν ξέρω γιατί , αλλά όλοι όσοι είναι να πάνε επταήμερη πιστεύουν ότι θα πάνε εκεί  και θα τις γαμήσουν όλες!! Μα όλες όμως!!! Θα κατέβουν από το αεροπλάνο και τα θηλυκά θα τους περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια έτοιμες για οποιαδήποτε επιθυμία τους. Αν φίλε μου περιμένεις να σκίσεις την γάτα στην εκδρομή τότε άστο… Τζάμπα ελπίζεις. Δύσκολα τα πράγματα. ( εξαιρούνται όσοι έχουν κοπέλα μαζί τους ή «Friends with benefits» )
Ακόμη…
Θα δεις ξαφνικά άτομα να καπνίζουν και να πίνουν … τα οποία ούτε πορτοκαλάδα άγγιζαν. Ακόμη να μου το θυμηθείτε ότι μόλις επιστρέψετε από την εκδρομή θα είναι τόσοι πολλοί αυτοί που θα σας πρήξουν τον πούτσο για το πόσο πολύ πίνανε μπύρα , μπύρα και πάλι μπύρα που θα σας έρθει εμετός . Πραγματικά …δεν ξέρω τι μας πιάνει όλους. Παρόμοιο πρήξιμο είναι και αυτό του τύπου : « εεε εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου ..εεε..και ήμουν με δύο ώρες ύπνο κάθε ημέρα και…… ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Σας πληροφορώ ότι κανένα «γατάκι» δεν άντεξε! Όλοι έπεφταν ξεροί και οι πιο προπονημένοι κοιμόντουσαν στο λεωφορείο , στο πάρκο , στην καφετέρια ..παντού! Οπότε χέσε με και να μην ακούσω άλλη φορά αυτό το «ποιηματάκι». Τελευταίο και καλύτερο πρήξιμο είναι οι «βρώμες» που θα βγουν! Ποιος πήγε με ποια , ποια έκανε κάτι και με ποιους και άλλα πολλά . Και σας ρωτάω ρε! Τι σας νοιάζει??? Στο κάτω-κάτω στο δικό σας μπήκε την τρέλα μου μέσα???Άντε αποκτήστε λίγο ζωή και σταματήστε να ασχολείστε με τους άλλους. ( ναι μιλάς εσύ για ζωή που γράφεις άρθρο 3000 λέξεων καλοκαιριάτικα με 33 βαθμούς ??? Ναι μιλάω… )
  Επιπροσθέτως ( ατςςςς) θα δείτε πολλούς να φορούν την αναμνηστική μπλούζα (T-shirt που τσίμπησαν από τα είδη δώρων) τουλάχιστον για μια εβδομάδα , μέχρις ότου να λιώσει πάνω τους κουβαλώντας όλες εκείνες τις ωραίες μυρωδιές του επταημέρου που πέρασε. Τέτοιες μπλούζες είναι:



















Anyway , η εκδρομή τελείωσε … επιστρέψαμε όλοι μια χαρά και μόλις έφτασα σπίτι έμεινα μαλάκας! Δεν μπορούσα  να καταλάβω το πώς περάσανε όλες αυτές οι ημέρες και πως τελικά εκείνη τη στιγμή ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς ( εκλεκτούς) που έζησαν αυτή την εκδρομή. Αυτή η σκέψη διαρκεί κάνα 10 δευτερόλεπτα ! Μετά συνειδητοποιείς ότι έχεις να διαβάσεις …. Και συνεχίζουν όλα από εκεί που τα άφησες. Συμβουλή που μου την έδωσε το φροντιστήριο που πήγαινα: «Η 7ημερη πρέπει να διαρκέσει μόνο επτά ημέρες!! ΌΧΙ μια εβδομάδα πριν και δύο εβδομάδες μετά!» Σκέψου το!
Πλέον βρίσκεσαι  στον τελευταίο μήνα του διαβάσματος-καραξεσκίσματος , όπου σπάνια βλέπεις έξω το είδος Homo Panelinious. Το είδος αυτό εκείνες τις ημέρες δεν κουνιέται από την καρέκλα του γραφείου του , αφού διαβάζει τουλάχιστον δέκα ώρες την ημέρα. Κινείται μόνο τα βράδια σε καμία καφετέρια ή μπαράκι μέχρι τις δώδεκα. Φοβάται να εκτεθεί στο φως  και όταν καμιά φορά το κάνει βγάζει πράσινες φουσκάλες στο πρόσωπο…. Κάτι το οποίο παρατηρείται σε πιο ήπια μορφή στα φυτά.
Ο Homo Panelinious μια ημέρα πριν δώσει το πρώτο του μάθημα  ,κατακλύζεται από μέγιστο άγχος. Μικροί πόνοι στο στομάχι  και αϋπνίες είναι από τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα που παρουσιάζει το είδος αυτό.
Καλό θα ήταν εάν έχετε κάποιον φίλο/φίλη που να έδωσε την προηγούμενη χρονιά ( και τα πήγε καλά φυσικά) να τον πάρετε τηλέφωνο να σας δώσει μερικές συμβουλές και να σας αποβάλει λιγάκι το άγχος. Για εμένα αυτό το άτομο υπήρξε και το ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. «Ευχαριστώ Γιώργο».  
Χμμ…. Πολύ μελοδραματικός έχω γίνει. Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω …ή και όχι.

Συμβουλή: Κάτι που δεν το κατόρθωσα και με πείραξε αρκετά , είναι ότι δεν έμαθα και δεν εξασκήθηκα να γράφω γρήγορα με αποτέλεσμα να είμαι υπερβολικά αργός και να με πιέζει πάντα ο χρόνος! Μάθε λοιπόν και εξασκήσου να γράφεις γρήγορα! Διότι μπορεί να τα ξέρεις όλα , όμως την στιγμή που δίνεις δεν αρκεί μόνο η γνώση της ύλης ! Είναι και άλλοι παράγοντες που παίζουν στο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα το άγχος, η πίεση χρόνου που φέρνει ακόμα περισσότερο άγχος, ο κακός ύπνος , η φασαρία που μπορεί να κάνει κάποιος έξω από το σχολείο και πολλά άλλα. Μόλις έρθει η ώρα και πάρεις τα θέματα , ρίξε τα μια γρήγορη ματιά με σκοπό να καθορίσεις το πόσο χρόνο περίπου θα σου πάρει το κάθε ένα και ξεκίνα από τα εύκολα! Πρόσεξέ τα όμως διότι αν και εύκολα κρύβουν αρκετές παγίδες μου μπορεί από αφέλεια και μόνο να προσπεράσεις. Και καλή επιτυχία.

Αυτά από εμένα! Δεν σημαίνει ότι αυτά που λέω είναι οπωσδήποτε σωστά , ούτε και ότι πρέπει να τα ακολουθήσεις κατά γράμμα. Προσπάθησα απλώς να μοιραστώ κάποιες από τις σκέψεις μου πάνω στο θέμα αυτό το οποίο απασχόλησε έναν χρόνο από τη ζωή μου. Εάν βοήθησα έστω και ένα άτομο είμαι ευχαριστημένος. Ξέρω πως δεν έβγαλε και πολύ χιούμορ το παρών άρθρο , αλλά δεν υπάρχουν και πολλά αστεία γεγονότα να αφηγηθείς για μια χρονιά χωρίς νόημα στην οποία δεν ζεις , αλλά φυτοζωείς.
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό…
Όπα μισό λεπτό ! Μην με κλείσεις!!

 θέλω να κλείσω με κάτι ωραίο που βρήκα στο Internet:
«Είμαι εθισμένος στο τζόγο!!! Έβαλα όμως στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα το καταπολεμήσω»
 Αυτάααα….! Τελεία και Παύλος.





Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane
comments

Powered By Ane