Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Thursday, September 20, 2012

Πως μας τη Φέρνει η Ζωή




Το σκουλήκι είναι ατελές ασπόνδυλο ζώο, με μακρύ κυλινδρικό και γυμνό σώμα, που αποτελείται από δακτύλιους. Δεν έχει κεφάλι, ούτε εσωτερικό σκελετό. Το στόμα του βρίσκεται στον πρώτο δακτύλιο και αναπνέει από το δέρμα του.
Ζει σε υπόγειες στοές, μέσα στο νερό ή σε λασπώδεις εκτάσεις. Τη νύχτα βγαίνει στην επιφάνεια έρποντας για να βρει τροφή. Ορισμένα είδη σκουληκιών κινούνται με τη βοήθεια του μυϊκού σωλήνα.



Εντάξει ! Και τώρα που έφυγαν οι γυναίκες μπορούμε ήρεμα  και ανοιχτά να μιλήσουμε για ένα σοβαρό θέμα. Για να μπείτε ευκολότερα στο ψητό θα σας κάνω την εξής ερώτηση: Πόσοι από εσάς έτυχε να είστε υπερβολικά καλοί και σωστοί απέναντι σε μια γυναίκα … και αυτή στο τέλος να σας αφήσει για τον αληταρά-μαγκάκο.. μαλάκα (όπως η ίδια τον αποκαλεί πλέον)??
Ψηθήκατε αρκετά? ? ?

Πάμε παρακάτω...

Την ώρα που το αι φόνι μου έκανε restore , σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ το φοβερό αυτό χρονικό περιθώριο (τετράωρο -- >(restore-jailbreak-ανάκτηση αρχείων)) και να γράψω για το θεματάκι που λέει και ο τίτλος του πάνσοφου άρθρου.

Η ζωή ευτυχώς ή δυστυχώς μας την φέρνει με πολλούς τρόπους. Στο άρθρο  αυτό πρόκειται να  εστιάσουμε την προσοχή μας στο «Καλό Παιδί».

Διαβάστε μέχρι το τέλος και μετά πείτε μου εάν σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο:

Ας ονομάσουμε το καλό παιδί «Μπουφ»

Ο Μπουφ λοιπόν, ο μικρός ήρωας της ιστορίας μας , ήταν πάντοτε πρότυπο για όλα τα παιδιά. Οι μανάδες των παιδιών αυτών λέγανε: «κοίτα τον τι καλό παιδί που είναι και πόοοοσο καλός μαθητής! Δεν στεναχωρεί τη μαμά του, δεν δέρνεται , δεν βρίζει ΠΟΤΕ, δεν καπνίζει..κου του λου. Να γίνεις σαν και αυτόν….»!  Όπα – Όπα …CUT CUT CUT!!  Πήγαμε πολύυυυ πίσω. Ας πούμε ότι , «πηδάμε» (χωρίς να μας δει κανείς) μερικά χρονάκια και ο Μπουφ γίνεται δεκαεπτά(17) ετών .

Ώριμος πλέον  με την ανάσα του νέου αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής με εγκράτεια , καλοσύνη , ηρεμία ,ορθό συλλογισμό και προσευχή. Με τις γυναίκες είναι αμέτρητα καλός και συναισθηματικός. Είναι το παιδί που θα τρέξει πέντε(5) χιλιόμετρα  για να βγάλει τις φωτοτυπίες που του ζήτησε η όμορφη Νατάσα( τυχαίο όνομα) , ο καλός «φίλος» που θα καθίσει με ελπιμονή (ελπίδα και υπομονή) να ακούσει για τον «μαλάκα» γκόμενο της Νατάσας που την είχε μόνο για το σεξ και μετά από ένα μήνα την παράτησε σαν στυμμένη λεμονόκουπα και γενικά το Καλό Παιδί που θα είναι εκεί 
όποτε το χρειαστείς.

Τι γίνεται όμως όταν ο Μπουφ πάρει την απόφαση να πλησιάσει διαφορετικά μια κοπέλα?
Στην αρχή διστάζει λιγάκι, έπειτα όμως παίρνει το θάρρος να κάνει το πρώτο βήμα και ζητάει από την κοπέλα να βγούνε ραντεβού. Το κλασσικό «Πάμε για ποτό/ καφέ», το οποίο συνήθως στέλνεται είτε μέσω μηνύματος στο κινητό είτε μέσω Facebook. Η «ενδιαφερόμενη» λαμβάνει το μήνυμα και δέχεται να βγει μαζί του. Ο Μπουφ πετάει από την χαρά του!!! Κυριολεκτικά όμως. Κάνει επιτέλους μπάνιο , βάζει τα καλά του παπούτσια , τα πιο ωραία του ρούχα, το καθαρότερό του σώβρακο, κωλόνια , ρολόν και τα σχετικά. Παίρνει κινητό , πορτοφόλι, ακουστικά …τα πάντα! Δεν ξεχνάει τίποτε απολύτως , εκτός από την αυτοπεποίθηση του .

Το ραντεβού είναι στις 22:00 ? Θα είναι εκεί από τις 21:45 με τα ακουστικά στον λαιμό , ιδρωμένες παλάμες από το άγχος που κρατούν ανυπόμονα το κινητό μήπως και εμφανιστεί κάποιο μήνυμα/κλήση της κοπελιάς.
Η ώρα είναι 22:30 . Η βασίλισσά μας άργησε όπως καταλάβατε, αλλά… δεν γαμιέται??? Τον Μπουφ δεν τον ενοχλεί. Σηκώνεται από το παγκάκι που περίμενε τόση ώρα και αγκαλιάζει την κοπέλα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά.

--Γειά! Τι κάνεις??
- Καλάαα. Εσύ ? Τι νέα?
--Ε να μωρέ… τίποτα καινούργιο
-Που θα πάμε?
--Λέω να πάμε στο…. Που είναι δίπλα από…

Και κάπως έτσι κυλάει η ιστορία μας μέχρι που φτάνουν στο μέρος που έχουν επιλέξει έπειτα από πέντε λεπτά χαζολογήματος . Συνήθως είναι κάποια καφετέρια ή μπαράκι όπου να μπορούν να μιλήσουν με την άνεσή τους.

Ο Μπουφ μας είναι γλυκομίλητος , καλοκάγαθος , την κάνει να γελάει , την αφήνει να μιλήσει , την πειράζει ( στο ήρεμο πάντα) και που και που πετάει και κανένα κομπλιμέντο του στυλ : « ωραίο μαλλί» , «έχεις πολύ εκφραστικά μάτια ( χωρίς να κοιτάει τα βυζιά της)» και διάφορα τέτοια όμορφα λογάκια.

Η ώρα περνάει και σκέφτεται ο ήρωάς μας ότι πρέπει σιγά-σιγά να κάνει την «κίνηση». Βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή ( η οποία είναι συνήθως προς το τέλος της βραδιάς , διότι σε περίπτωση αποτυχίας να μην επηρεάσει η αμηχανία την υπόλοιπη βραδιά) κάνει την κίνηση και την φιλάει. Αυτή ανταποκρίνεται στο φιλί και η βραδιά συνεχίζει να κυλάει με την ίδια αμηχανία που υπήρχε και πριν. Ουδεμία περίπτωση ο Μπουφ να απλώσει χέρι και να χουφτώσει κάτι παραπάνω από τον λαιμό της. Δεν του περνάει καν από το μυαλό , διότι το θεωρεί προσβολή προς την γυναίκα να κάνει τέτοια πράγματα από το πρώτο ραντεβού. Το παιδί μας ή μάλλον ο ήρωάς μας θέλει να το πάει αργά.  Είναι μια σχέση που θέλει να την απολαύσει και φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες , μήπως πληγωθεί η κοπέλα του.
Το ραντεβού τελείωσε. Έπεσαν μόνο φιλιά και τίποτα παραπάνω. Ο Μπουφ γύρισε χαρούμενος σπίτι του κι έπεσε να κοιμηθεί. Την επόμενη ημέρα έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του το οποίο έγραφε :

Στην καλύτερη περίπτωση: «Καλημέρα όμορφη/φάτσα τι κάνεις? Σε ξύπνησα?»
Στην μέτρια περίπτωση: «Καλημέρα ομορφιά μου! Πώς είσαι σήμερα μετά το χθεσινό?»
Στην χειρότερη περίπτωση: «Καλημέρα μωράκι/αγάπη μου! Τι κάνεις?? Εχθές πέρασα τέλεια μαζί σου και σε σκεφτόμουν όλο το βράδυ. Ελπίζω να μην σε ξύπνησα…. Αν το έκανα συγνώμη L


Το μήνυμα στάλθηκε επιτυχώς και ο ήρωάς μας περιμένει με ανυπομονησία την απάντηση της «κοπέλας» του. Θέλει πολύ να ξαναβγούν … δεν μπορεί να το παίξει άνετος όσο και αν προσποιείται ότι είναι.

Η απάντηση αργεί να έρθει…. Περνάνε μέρες .. ο Μπουφ έχει στείλει πάνω από τρία μηνύματα και έχει πάρει κάμποσες φορές τηλέφωνο δίχως απάντηση.  Η κοπέλα επιτέλους απαντάει με το κλασσικό « α! Σορρυ που δεν απάντησα , αλλά είχα πάει με τον παππού μου να παίξω υποθαλάσσιο τάβλι τώρα που έχει και πανσέληνο και δεν είδα τις κλήσεις / μηνύματά σου». Αυτό τέλος. Ουδείς λόγος  για να ξανά συναντηθούν. Ο Μπουφ ζητάει να ξαναβγούν αλλά εκείνη του λέει ότι τις ημέρες αυτές σκέφτηκε διάφορα πράγματα και κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν σαν ζευγάρι. Τον θέλει όμως για φίλο..κάτι που δεν ξεχνάει να του τονίσει σε συνδυασμό με το ότι δεν είναι έτοιμη για να αρχίσει μία σχέση και πως πέρασε δύσκολη φάση με τον 
προηγούμενο «μαλάκα» που έμπλεξε.

Η εν λόγω κοπελιά βρίσκει τελικά άλλο γκόμενο (μαλάκα) μετά από 4-5 μέρες. Βέβαια δεν είναι η ίδια φάση όπως με τον Μπουφ! Έκλεισε το ραντεβού στις 23:00 διότι πριν έπαιζε ο ΠΑΟΚ ενάντια στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μεγάλο ματς και συγκίνηση και για τον ουγκά φίλο μας , οποίος προτού πάει στο ραντεβού φρόντισε να χτυπήσει ένα πιτόγιρο και να βάλει προφυλακτικά στο πορτοφόλι μπας και του κάτσει το γκομενάκι. Όταν βγήκανε ραντεβού(ενώ την είχε στήσει κανένα 20 λεπτο) της έκανε αμέσως κομπλιμέντα και αρκετά προστυχόλογα , δεν ήταν αστείος , την ώρα του φιλιού αν και πρώτο ραντεβού δεν δίστασε να την χουφτώσει να της πιάσει το μπουτάκι  και να της γλύψει τις αμυγδαλές για καληνύχτα , αφήνοντάς την στην Αριστοτέλους(τυχαίο το μέρος) να πάρει ταξί και να γυρίσει μόνη της σπίτι, διότι αυτός είχε να βγει με την τσακαλοπαρέα του να μιλήσουν για την Θρυλική νίκη του ΠΑΟΚ.


Το γκομενάκι πλέον επέστρεψε καταχαρούμενο σπίτι του και περίμενε με ανυπομονησία το επόμενο μήνυμα από τον «άντρα» της όπως τον αποκαλούσε μετά από δύο(2) μήνες. Πέρασε κανένα δεκαήμερο … μέχρι να της τηλεφωνήσει. Η κοπέλα μας ήταν πολύ χαρούμενη που την θυμήθηκε και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της με σκοπό να μην χάσει αυτό το διαμάντι που έτυχε να συναντήσει. Την συνέχεια φανταστείτε την όπως θέλετε. Πάντως στο τέλος χωρίζουν και τον αποκαλεί στις φίλες της «ο Μαλάκας» διαμαρτυρόμενη ότι έχει μαλακομαγνήτη και πως δεν μπορεί να βρει ένα καλό παιδί για σοβαρή σχέση.

Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε:

·      Αν δεν την φτύσει ο Μπουφ που είναι το καλό παιδί , δεν θα του καθήσει ποτέ και θα κάτσει σε αυτόν τον μαλάκα που την έφτυσε
·       Ο Μπουφ θα είναι δυστυχισμένος γιατί την έχασε
·       Αυτή θα είναι δυστυχισμένη γιατί έμεινε με τον μαλάκα.
·       Ο Μπουφ θα είναι χαμένος στο άπειρο επειδή έμεινε μπάκουρας
·       Αυτή θα είναι  χαμένη στο άπειρο , επειδή έχασε το καλό παιδί (και ας μην το συνειδητοποιήσει ποτέ)


Γι’ αυτό να φτύνετε και από καμιά φορά γιατί πολλές το θέλουν. Βέβαια προσοχή! Αποφύγετε το υπερβολικό φτύσιμο γιατί  ναι μεν μπορεί όταν δεν «φτύνεις» καθόλου την κοπέλα σου να σε πηδάει , αλλά αν την «φτύσεις» υπερβολικά να είσαι σίγουρος ότι κάποιος άλλος θα βρεθεί να στην πηδήξει.

Να κάνετε ότι σας προστάζει η ψυχή σας και πάνω απ’ όλα να περνάτε κι εσείς καλά. Γιατί μπορεί ο Μπουφ να μην είχε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά εμείς έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας και επιβάλλεται να τα χαρούμε.

Υ.Γ- - > Το άρθρο αυτό γράφτηκε  προς τιμήν ενός φίλου που παραπονιόταν ότι οι γυναίκες τον βλέπουν ως το «Καλό Παιδί». Τώρα άλλαξε !… Όχι! δεν μετατράπηκε σε κωλόπαιδο, απλώς άρχισε να δίνει περισσότερη σημασία στα γεγονότα που τον έκαναν να περνάει καλά παρά σε εκείνα που τον έκαναν δυστυχισμένο. 

Κούκλοι και κούκλες διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη.
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό
Ane




comments

Powered By Ane