Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Monday, September 10, 2012

It's Party Time





Its party μία και χτύπα την άλλη time!!


Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο να έχετε στο νου σας ένα πράγμα. Μετά ξεχάστε το και συνεχίστε. Έφτασε η στιγμή που θα είσαι κι εσύ καλεσμένος σε ένα πάρτι. Δεν ξέρεις τι να κάνεις και πώς να φερθείς ? Τι να απαντήσεις στην πρόσκληση ? Μήπως είσαι από τους πιο άνετους που θέλοντας να το παίξουν περιζήτητοι απαντούν : « θα δω και θα σου πω εάν δεν μπορέσω» ….Δεν ξέρεις τι ώρα να πάς? Πηγαίνεις πάντοτε μιάμιση ώρα «αργοπορημένος» για να σκάσεις μούρη? Πίνεις ? Χορεύεις? Κάνεις «ψαροντούφεκο» ?

Εεε λοιπόν αυτά και πολλά ακόμη ,είναι μερικά από τα πολύ σοβαρά γεγονότα που απασχολούν τη ζωή μου τα τελευταία  δέκα δευτερόλεπτα. Σπάστε λοιπόν το γουρουνάκι με τα λεφτά που χρειάζεστε(τα λεφτά , όχι το γουρουνάκι) και τρέξτε να πάρετε κανένα δώρο γιατί το πάρτι ξεκινά.
Σήμερα αγαπητοί αναγνώστες θα ανοίξω τον φάκελο Πάρτι:



Πάμε να δούμε λοιπόν όλα τα σπαστικά , εκνευριστικά , αξιολάτρευτα και περίεργα χαρακτηριστικά του καθενός. Εξαιρούνται τα πάρτι μασκέ! ( για πάρτι μασκέ βλέπε εδώ : Δές Εδώ Λέμε! )

Ο περιζήτητος:


Παίρνεις την πρόσκληση από ένα πάρτι. Προς θεού μην βιαστείς να απαντήσεις, πάρε το cool ύφος και πες « ευχαριστώ για την πρόσκληση, αν δεν μπορέσω να έρθω θα σε ειδοποιήσω» . Αυτό αφενός δείχνει ότι είσαι περιζήτητος βρε αδερφέ εκείνες τις ημέρες κι επιπλέον δημιουργεί μια αγωνία στον διοργανωτή για το αν θα παρευρεθείς στο πάρτι του. Για να ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία πρέπει να έχεις και την κατάλληλη ενδυμασία. Άσπρο , ασημί, μαύρο πουκάμισο ή ένα ωραίο T-shirt  μαζί με ένα μπλουτζινάκι είναι ότι καλύτερο για την περίπτωση αυτή. Επίσης απαραίτητο είναι κι ένα σακίδιο που θα κουβαλάς μαζί σου το οποίο θα περιέχει ένα μαγιό και μια πετσέτα για το Pool Party  το οποίο πρόκειται να επισκεφτείς αμέσως μετά. Δεν πλησιάζεις ποτέ αρκετές κοπέλες , για να μην σε πουν πέφτουλα(τι διάολο , θέλεις να διατηρήσεις την φήμη σου) και πάντα χορεύεις με την «τσακαλοπαρέα σου» που συνηθίζει να είναι πολύ κουλ και ευχάριστη. Δεν φεύγεις ποτέ πρώτος ( σπασίκλα) αλλά ούτε και τελευταίος ( ξενέρωτε). Επιλέγεις να φύγεις κάπου ενδιάμεσα  λέγοντας το εξής :
«Συγνώμη πρέπει να φύγω , με περιμένουν και αλλού». Έτσι δείχνεις πόσο  παρτάκιας και περιζήτητος είσαι …εξασφαλίζοντας πρόσκληση σε  μελλοντικά πάρτι.


Το κογιότ (κυνηγός):
Είσαι ωραίος και το ξέρεις . Απλά γαμάτος λέμε! Πώς αλλιώς θα είχες πάντα τρεις κοπέλες γύρω σου αν δεν ήσουν? (Gay) . Πλησιάζεις στο πάρτι. Κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο έχοντας  πάρει το ύφος χιλίων καρδιναλίων . Κοιτάς πίσω σου αποχαιρετώντας φωναχτά το άτομο που σε έφερε. Προχωράς προς την πόρτα , αφού βεβαίως γυρίσεις πάλι το κεφάλι σου για να βλέπεις που πας και χοπ χοπ μπαίνεις μέσα. Η στιγμή έφτασε… Αφού τους χαιρετίσεις όλους με τις υπέρτατες σοφίες χαρτοπετσέτας που μόλις έγραψες του στυλ « Επ τι λέει?» , «Που σε ρε?»  ξεκινάς να χαιρετάς μία-μία τις κοπέλες του πάρτι , αφιερώνοντας φυσικά περισσότερο χρόνο στις ελεύθερες και άγνωστες. Προσπαθείς να γίνεις λίγο απ’ όλα : Το γερό ποτήρι , η ψυχή του πάρτι , ο στεπ απ …. Κου του λου που. Χαμογελαστός πάντα , με χιουμορ ( αν το χεις ) ( αν δεν το χεις απλά γέλα σαν την καλλιστεία) ψιθυρίζεις κάτι στο αφτί της ενδιαφερόμενης με ύφος James Bond , πίνεις λίγο από το ποτό της σαν καλός ζήτουλας που είσαι και συνεχίζεις να χορεύεις. Πας και σε άλλες , ακόμη και από άλλο πάρτι που γίνεται παραδίπλα . Δεν σταματάς ποτέ μέχρι να «κάτσει η φάση».


Το «γερό» ποτήρι:
Κλασσικός μεθύστακας του πάρτι , ο οποίος όσο τύφλα και να είναι θα σου αρνηθεί ότι έχει πιεί λιγάκι παραπάνω από όσο αντέχει. Κάθε τέτοια «γιορτή» γι αυτόν είναι και μια αποστολή για να δει πόσο ποτό αντέχει , αλλά και για να ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ. Συναντάται κυρίως δίπλα από το Bar όπου όλα τα ποτά είναι κοντά του, έτσι ώστε να νιώθει ασφαλής απέναντι στους περίεργους που θα του ζητήσουν να χορέψει. Επιπλέον συνηθίζει να μεθάει τους φίλους του , αφού κάθε λίγο και λιγάκι είναι με ένα ποτό στο χέρι το οποίο περνάει από φίλο σε φίλο σαν τσιγαριλίκι ένα πράγμα , λέγοντας το φοβερό « έλα Μπουφ , μπόμπα είναι ! Πιες».   Επίσης  χορεύει συνέχεια κρατώντας  ποτό στο ένα χέρι κι ένα τσιγάρο στο άλλο γιατί όπως λένε « πάρτι χωρίς τσιγάρο και ποτό δεν λέει», συνεχίζει ακάθεκτος ακόμα και όταν η μουσική σταματήσει! Αντέχει αρκετά ποτά προτού πέσει κυριολεκτικά ξερός ( από 7-15 ποτά) , ενώ οι πιθανότητες να ξεράσει στον χώρο διασκέδασης ή στο σπίτι του ( αν θυμάται που μένει) είναι 40%-60%.


Οι κάμπιες:  
Συχνά ακούν και στο όνομα  « καμπιονάτο» . Η ονομασία αυτή παραπέμπει  σε πολύ άσχημες κοπέλες οι οποίες κυκλοφορούν μαζί ακολουθώντας από πίσω η μία την άλλη σαν κάμπιες. Έχοντας κόμπλεξ με την εξωτερική τους εμφάνιση , θα πιούν θα χορέψουν , θα την πέσουν σε ότι αρσενικό υπάρχει μπας και «τυλίξουν» τίποτα , θα βγάλουν εκατοντάδες κουνημένες και θολές φωτογραφίες και την επόμενη ημέρα θα ξεσκιστούν να κουτσομπολεύουν τα πάντα!!! Ποιος με ποια , τι και με ποιόν και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης . ( τι διάολο σοβαρό άρθρο γράφουμε ). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν έχει ωραία φίλη είναι να της πεις το εξής :
--Χορεύεις ?
--Ναι χορεύω..
--Άντε δε πας να χορέψεις να μιλήσω με τη φίλη σου??

Η καλλιστεία :
Πανέμορφη γυναίκα με  τέλειες αναλογίες θα υπάρχει σε κάθε πάρτι . Ντυμένη στην τρίχα και προσεγμένη όσο δεν πάει άλλο, φόρεμα μακρύ ή κοντό με μήκος που να μην ξεπερνάει αυτό της κοινής  ζώνης. Όλοι την κοιτάζουν για το πόσο όμορφη είναι και φυσικά κωλώνουν να της την πέσουν . Από μακριά φαίνεται ψηλομύτα και ξινή! Ρίχνει διακριτικά βλέμματα και μόλις ένα από αυτά σε πιάσει λες στο κολλητό σου « ρε συ με παίζει» . Παπάριααα!!!! Απλά ψάχνει για τον φαντάρο γκόμενό της που σε λίγη ώρα θα εμφανιστεί στο πάρτι . Αν όμως είναι ελεύθερη να ξέρεις ότι μπορεί να είναι θεά , όμως είναι τέρμα χαζή!!
Σκάει στα γέλια με ό,τι και αν της πεις , ακόμη και με το όνομά της. Έτσι λοιπόν με λίγη υπομονή, εγκράτεια, προσευχή και μια
Porsche παρκαρισμένη έχεις την ελπίδα να σου μιλήσει. Εάν δεν έχεις τα λεφτά για ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο , τότε μπορείς να κάνεις το εξής: 





Το Ζευγαράκι:
 Κλασσική αποτυχία καλεσμένων. Θα έρθουν στο πάρτι  μαζί πιασμένοι χεράκι – χεράκι  , θα φέρουν το καλύτερο δώρο (ποτό), δεν θα πιούν πολύ για να μην γίνουν ρεζίλι ο ένας στο άλλον ή να μην κάνουν καμιά « βλακεία» όπως λένε. Μην φοβάσαι Άζωε! Δεν θα σου πάρουν το μπολ με τα πατατάκια μιας και θέλουν η ανάσα τους να μυρίζει ωραία , διότι σε όλη την διάρκεια του πάρτι θα κάθονται σε έναν καναπέ/σκαλοπάτι/σκοτεινή γωνία  και θα χαμουρεύονται. Ακόμη.. πάντοτε κουβαλάνε πάνω τους το  βλέμμα του στυλ « αχχ να μην με δει και με χαιρετήσει κανείς ωραίος γιατί τι θα πω μετά στο αγόρι μου τον Μπουφ που τον αγαπώ τόοοοσο πολύ»


Ο ντι τζει :
Σφηνωμένος σε μια καρέκλα γραφείου και πίσω από ένα γραφείο πατάει για εκατοστή φορά το κουμπί Next.  Τα σκασμένα δεν έχουν βαρεθεί να χορεύουν!! Πότε στο διάολο θα σηκωθώ κι εγώ να διασκεδάσω λιγάκι?? Βαρέθηκα να παίζω μουσική από το I tunes , καθώς επίσης να έρχεται η κάθε χαζογκόμενα να μου πρήζει τα @@@ ( Τσέρνομπιλ ρε φίλε . Πρόβλημα???), επειδή έβγαλε το στήθος της λίγο προς τα έξω  νομίζει ότι θα με πείσει λέγοντας : « αχχ σε παρακαλώ βάλε αυτό το τραγουδάκι να το κουνίσουμε λιγάκι!! Είναι και γαμώ!! Θα ξεσκιστούμε να χορεύουμε σου λέω!!»....Εκείνη τη στιγμή το μόνο που ακούω είναι « μπλα μπλα μπλα κουνίσουμε μπλα μπλα μπλα γαμώ μπλα μπλα μπλα ξεσκιστούμε» Λέω από μέσα μου….  «ΠΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ» Εντάξει μόλις πείστηκα… μιας που από τα  λεγόμενά της  κατάλαβα ότι έχει «χαρακτήρα» και «προσωπικότητα» αποφάσισα να της κάνω το χατίρι ,να θυσιαστώ και να βάλω το χαζοτράγουδο που θέλει. Όλα αυτά που ανέφερα ισχύουν για τον άσχετο DJ. Ο σχετικός .. θα σκάσει μούρη με υπολογιστή που έχει φωτιζόμενο μηλαράκι , δικά του ηχεία , κονσόλα ντι τζει που γαμεί και δέρνει  και ακουστικά πιο μεγάλα από το κεφάλι του . Δεν καταδέχεται να παίξει σε πάρτι όπου δεν θα βρίσκεται τουλάχιστον σε ένα μπαλκόνι μακριά από τον χαμό,  και δεν θα  έχει μικρόφωνο δίπλα του ώστε να μπορεί να κάνει αφιερώσεις . Το λάπτοπ του είναι ότι πιο γαμάτο κυκλοφορεί και πάντα τελευταίας τεχνολογίας όπως δεν ξεχνάει να σου υπενθυμίσει στις συζητήσεις τουαλέτας που κάνετε συχνά! ( μην ξεχνάμε ότι έχει MAC). Μπορεί να παίξει WAV, MP3,WMV,AIF,MID, GTP,WOW  και δεν κρασάρει ποτέ.  Επίσης αν τυχόν σκάσουν μπάτσοι στο πάρτι λόγω διαμαρτυρίας των γειτόνων για δυνατή μουσική , μιας και θέλει να δείξει σε όλους πόσο κακούλης είναι , τη στιγμή που επικρατεί απόλυτη ησυχία και οι μπάτσοι έχουν φύγει θα βάλει το παρακάτω τραγούδι και τότε είναι που γίνεται της ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ.




Ο μπαρ μαν:
Πίσω από το μπαρ , ακλόνητος μέχρι να χρειαστεί να ξεράσει ή να πάει να κατουρήσει όλα αυτά που έχει πιει. Όταν πας να του αναγγείλεις το ποτό που επιθυμείς  σε κοιτάει με ένα υπεροπτικό βλέμμα του στυλ « μη με πρήζεις ρε φιλαράκι… Άσε με να πιω κι εγώ» . Είναι πάντα όρθιος για να μπορεί να κάνει ζογκλερικά  με τις φιάλες  , αλλά και για να κυκλοφορεί καλύτερα το αλκοόλ στο σώμα. Δεν τραγουδά ( μόνο πιωμένος) , δεν χαμογελά( μόνο πιωμένος) , δεν χορεύει ( μόνο με το ποτό του) και μοιράζει συνεχώς σφηνάκια ή ποτά τούρμπο τα οποία συνηθίζει να κερνά σε όμορφες κοπέλες με σκοπό να « πέσουν οι αναστολές βρε αδερφέ». Είναι γνώστης όλων των ποτών , ακόμη και αυτών που δεν έχουν ανακαλυφτεί και έχει κατεβασμένη στο κινητό του την εφαρμογή Drink & Cocktail Recipes   


Ο στεπ απ:
Είναι ο χορευτής της όλης φάσης, έχει γραμμωμένο σώμα , φοράει αμάνικα μπλουζάκια για να φαίνονται τα μπράτσα, γυαλιστερά παπούτσια , ενδυμασία τέτοια ώστε να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.  Κάνει κινήσεις που θα λάτρευαν όλοι και γενικά αποτελεί την καλύτερη  φιγούρα. Είναι ο αγαπημένος μου μιας και χορεύοντας τόσο ωραία ξεσηκώνει τους πάντες  ανεβάζοντας και φτάνοντας ένα πάρτι στα ύψη. Αυτός είναι το καλό παιδί της κατηγορίας αυτής , το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί στον φιγουρατζή. Ο φιγουρατζής θα κάνει τα πάντα από χορευτικά τρικ ( αφού συνήθως έχει μπόλικο άχυρο στο μυαλό και αδυνατεί να μιλήσει)  με σκοπό να προσεγγίσει το αντίθετο φύλλο . Θα φτάσει ακόμη και στο σημείο να σε προκαλέσει σε «μάχη» όπως την αποκαλεί στην οποία φυσικά θα σε ρεζιλέψει μέχρι τέλους. Βασικά είναι το άτομο που στα πάρτι όλοι το κοιτάνε με ένα βλέμμα ζήλειας λέγοντας από μέσα τους « πωω κοίτα τι κάνει! Μακάρι να μπορούσα να τα κάνω κι εγώ αυτά» και από έξω τους « Κοίτα ρε τον πέφτουλα! Τον φιγουρατζή! Μας έχει πρήξει με τα κολπάκια του. Άντε πάμε να πιούμε κανένα ποτάκι να γίνουμε!… Ρε συ! Πόσο έληξε το ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ? ….ΟΥΓΚ».


Η Σπάστρα:


Ποτέ δεν λείπει αυτό το αξιαγάπητο μέλος από την διασκέδαση. Συναντάται κυρίως σε παρέα τριών κοριτσιών  , όπου η μία είναι η όμορφη και με πολύ άχυρο στο μυαλό , η άλλη είναι η έξυπνη με χιούμορ και η τελευταία είναι η σπάστρα! Όταν πάει τουαλέτα παίρνει πάντοτε τις φίλες της μαζί της! Και όταν δεν το κάνει , ορμάνε όλοι γρήγορα στις κολλητές της όσο λείπει ο καρχαρίας.
Με το που γυρίσει όμως … παίρνει αυτό το βλέμμα της « υπεράνω όλων»  τραβάει τις φίλες της μακριά σου , λέγοντας « πάμε να χορέψουμε αλλού! Όλοι μαλάκες είναι εδώ» ή «άσε τις ήσυχες .. έχουν γκόμενο». Ειλικρινά σκεφτείτε έστω και για λίγο κάτι παρόμοιο να το κάνουν άντρες.
«εε μπουφ πάμε να φύγουμε από εδώ  ρε , έλα να χορέψουμε αλλού! Όλες πουτάνες είναι και μας την πέφτουν».
 Το πιο πιθανό είναι να ακούσεις « φιλαράκι… φεύγεις λίγο γιατί προσπαθώ να κάνω κατάσταση»?
Σας παρακαλώ Σπάστρες όλου του γαλαξία ενωθείτε και μην ξανάρθετε σε πάρτι !!! Χαλάτε την όλη φάση.
Μύγα …. μησω όλες σας ηλίθιες.



Ο Άζωος: (ολσο νουν ας «go get a life» ):

Ώρα έναρξης 12 το βράδυ? Θα είναι εκεί από τις 11, θα πιάσει την πιο αναπαυτική θέση , θα πάρει και το μπολ με τα πατατάκια και δεν θα κουνήσει ρουθούνι από εκεί μέχρι το τέλος ! Βαριεστημένο ύφος πάντα! Που όταν όμως το κοιτάς θα σου χαμογελάσει λέγοντας από μέσα του « αχχ κάνε θεούλη μου να μην με πει να χορέψουμε. Δεν πρόλαβα να τελειώσω τα πατατάκια και το ποτό ακόμη». Αν τολμήσεις να ανοίξεις κουβέντα μαζί της το πολύ-πολύ να σου πει    δυο    λόγια  :             « Γει-αααα» και αυτό ήταν. Ήρθε η ώρα να φύγεις.  Σε γυναίκες κυρίως συναντάται με κοντή φούστα που γυαλίζει , έτσι ώστε να είναι «διακριτική», τριώροφα τακούνια για να αναδεικνύεται το πόδι ( αλλά και να μην μπορεί να περπατήσει)  καθώς και πολλές μα πάαααρα πολλές ποζέρικες φωτογραφίες. Μπορεί να περνά σκατά στο πάρτι , αλλά  μόλις ακούσει για «πικόνια» , κατευθείαν αλλάζει χρώμα , διάθεση και επιτέλους χαμογελά.  Φυσικά όλες ανεβαίνουν απευθείας στο Facebook  με ένα Check in το οποίο πάντοτε προηγείται της βλακείας αυτής. Γράφει στην λεζάντα: « περάσαμε  τέλεια εχθές στο παρτάκι . χιχιχιχιχιχι!»
Και δεν έχω να πω τίποτε άλλο . . .

Ο Παραπονιάρης:
Και τέλος ήθελα να κλείσω με την αγαπημένη μου κατηγορία , στην οποία περήφανα ανήκω. Τυχαίο βέβαια το γεγονός με τη φωτογραφία. Δεν ξέρω πως μπήκε....
Ο παραπονιάρης συχνά μπορεί να γίνει και παρεξηγησιάρης, αλλά αυτό θα αναλυθεί κάποια άλλη στιγμή. Το άτομο αυτό γκρινιάζει για τα πάντα!!Μερικά από αυτά είναι:
Α) Για την μουσική που δεν υπήρχαν δυνατά ηχεία.( θαρρείς και ο καράβλαχος θέλει γοοφερ 50 ιντσα για να χορέψει.)
Β) Ότι όλοι στο πάρτι ήταν άνδρες και δεν είχε κανένα θηλυκό σε ακτίνα εκατό μέτρων ΕΚΤΟΣ από την γιαγιά που μένει απέναντι και έστειλε την αστυνομία λόγω δυνατής μουσικής.
Γ) Βάζανε συνέχεια Ελληνικά ρε μαλάκα!! Δεν άντεχα άλλο …
Δ)Ήταν garden party και τα τακούνια μου καρφωνόντουσαν στο έδαφος! Έτσι κάθε φορά που ήθελα να περπατήσω αναγκαζόμουν να κάνω robot dance. ( ΏΠΑ! Αυτό ήταν για γυναίκες! Μην μας περάσουν και για gay. Εγώ δεν φοράω τακούνια και μαλακίες… άντε εκτός από τις εθνικές εορτές για να με καμαρώνει ο πατέρας μου.)
Ε) Pool Party και δεν είχα φέρει το μαγιό μαζί μου… Τι γκαντεμιά.
Απλά βούτα τσίτσιδος . Πίστεψε με  όλο και κάποιος θα προσφερθεί να σου δώσει ένα δεύτερο μαγιό .
Ζ) Είχε πολλές γυναίκες και δεν μπορούσες να πεις μια σοβαρή αντρική κουβέντα ! Αίσχος το πάρτι.
Γενικά και μη συγκεκριμένα το άτομο αυτό είναι αψυχολόγητο. Θα πει όμως πάντοτε την αλήθεια για ένα πάρτι. Είτε του άρεσε είτε όχι . Εάν όμως ακούσετε ποτέ να λέει: « το πάρτι ήταν καλό» τότε πιστέψτε με ότι θα ήταν σουπερ ουαου.


Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane
comments

Powered By Ane