Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Monday, August 13, 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 Λονδίνο


Προειδοποίηση: 

Το παρών άρθρο δεν περιέχει ουδεμία δόση χιούμορ , εφόσον πρόκειται για Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θίξω τα Ολυμπιακά ιδεώδη όπως έκανε
η ακατονόμαστη
Βούλα Παπαχρήστου με το δήθεν αστειάκι ..  προσβάλλοντας τα κουνούπια του Νείλου. « Ήθελα να ήξερα εάν έλεγε ανέκδοτο για ξανθιές τι θα γινόταν». Προτού ξεκινήσω θέλω να δηλώσω το εξής ρατσιστόμουτρα : Ο αθλητισμός και οι επιδόσεις καλλιεργούν το ρατσισμό. Η φράση « θέλω να διακριθώ στους αγώνες» είναι ρατσιστική και άρα καταδικαστέα! Επομένως αποκλεισμός και πρόστιμο σε όσους θα τολμήσουν να πάρουν το χρυσό.

Πριν ξεκινήσω το κράξιμο και την ειρωνεία , θέλω να δηλώσω ότι η τελετή έναρξης δεν μου άρεσε καθόλου... την τελετή λήξης όμως την λάτρεψα. Εξάλλου ποιός μπορεί να μισήσει αυτό -->













Επίσης τονίζω πως λόγω καύσωνα η σκέψη μου θα είναι ολίγον χυμένη σε άτακτη σειρά μέσα στο άρθρο. Οπότε μην ψάχνετε για συνοχή κειμένου και διαρθρωτικές λέξεις … δεν θα βρείτε τίποτα.


Φαντάζομαι δυσκολεύεστε να βγάλετε από το μυαλό σας την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα στο υπερσύγχρονο Λονδίνο. Την ημέρα αυτή σε κάθε χώρα έπεσε και από ένα φωτεινό αστέρι για να δείξει την λαμπρότητα της στιγμής. Όλοι κάνανε μια ευχή! Να διεξαχθούν όλα τέλεια χωρίς απρόοπτα και να κερδίσουν πολλά μετάλλια. Εκτός από την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι βέβαια που την ώρα που έπεσε το αστέρι ευχόντουσαν να είναι όντως αστέρι.



Έπειτα από τη στιγμή που πάτησα στο Google « Πότε θα πάω διακοπές» και μου απάντησε «LOL»  …πήρα το τρελό θάρρος με 40 βαθμούς κελσίου  κι ένα redbull ( για να κάνω κεφάλι)… να αφηγηθώ σε «λίγες» γραμμές   τα γεγονότα που τάραξαν την ψυχή μου.



Την εποχή λοιπόν όπου κάθε αγώνας κι ένα νέο ρεκόρ , όπου πλέον δεν αγωνίζονται οι αθλητές αλλά τα τμήματα των φαρμακευτικών… ξεκίνησε  η Τελετή έναρξης και όλα τα «γατάκια» +εμένα περιμέναμε με ανυπομονησία , πίτσες και κόκα κόλα στο ένα χέρι , το τηλεκοντρόλ στο άλλο , στο άλλο χέρι τα chips , στο άλλο τ αρχίδια μας , στο άλλο ένα τζιν με λεμόνι, στο άλλο ένα βαμβακερό με πορτοκάλι και στο τελευταίο χέρι  ένα μηχάνημα που βγάζει χέρια.


Δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για το πώς γίνανε κάποια 
πράγματα( όπως η φλόγα που έσβησε , η γυναίκα από την Ινδία , ο ντραμερ που είχε πεθάνει κτλ) μιας που θα πέσει πολύ βαρεμάρα και θα εκνευριστώ ταμάλα! Έτσι κι αλλιώς η ψυχραιμία είναι το παν. «Πολύ σωστά φίλε» «εσύ τώρα τι πετάγεσαι ρε μαλάκα??? Θέλεις τίποτα κλωτσιές??»
Ουφ! Δεν πάω καλά .. πρέπει να σταματήσω το γράψιμο με τόση ζέστη.


Από ότι κατάλαβα η ιστορία της UK ήταν  κάτι αγρότες που έγιναν εργάτες, που δουλεύουν στο ΙΚΑ, που έγιναν πάρτι ανιμαλς από το 1960 και μετά.


Έτσι παιδιά … εκεί πάνω συνεχίστε τις γκάφες για να έχουμε να γελάμε και με τίποτα άλλο πέρα από τα χάλια μας. Ευχαριστούμε πολύ !!!Βασικά ή η τελετή έναρξης ήταν πολύ χάλια ή εγώ έχω πιεί. Μάλλον το τρίτο.

Την ώρα της εισόδου των χωρών πάντως την Ολυμπιακή φλόγα  θα μπορούσαν έτσι για εντυπωσιασμό να βγάζουν από το στόμα τους οι αθλητές. Τόση χημεία έχουν καταπιεί , τι διάολο?? μ’ ένα σπίρτο παίρνει φωτιά η ανάσα.. όπως και να το κάνεις.


Και τσούπ!! Πετάγεται από το πουθενά η βασίλισσα της Αγγλίας πλάι στον Τζέιμς Μποντ ,…. τον ακολουθεί και πέφτουν μαζί με αλεξίπτωτο από ένα ελικόπτερο που πετούσε πάνω από το στάδιο. Πάντως για πρώτη φορά εκπληρώθηκε το όνειρο της Υψηλοτάτης με 1.40 ύψος …να παίξει έστω και για λίγο το κορίτσι του James Bond. Βέβαια θα μπορούσαν να είχαν βάλει τον πρώτο Μποντ ώστε να βρίσκονται περίπου στην ίδια ηλικία και να μην μας το παίζει η βασίλισσα τεκνατζού.

Ακόμη θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική ομάδα που για μια ακόμη φορά έκανε τρομερή είσοδο. Αν βέβαια είχαν χιούμορ… στην έναρξη θα έπρεπε με τόσα που τους χρωστάμε , τουλάχιστον να μπούμε ξυπόλυτοι.

Εντελώς άσχετα θέλω να κράξω το σπαζαρχίδη παρουσιαστή των Ολυμπιακών αγώνων που μας έπρηξε αρκετά με το πόσους κατοίκους έχει κάθε χώρα. Στο τέλος ήλπιζα πως θα βγει ο Χατζηπαπάρας και θα πει « Βγάλτε μία κόλα χαρτί και πείτε μου πόσα τετραγωνικά χιλιόμετρα και πόσους κατοίκους έχει το Μάλι.  Ούτε στην ενός λεπτού σιγή δεν σταμάτησε …

Σκέψεις που πέρασαν από το τιτανομέγιστο μυαλό μου και διάφορων άλλων κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων και κατέληξαν στο τουιτα.   (το κακό βέβαια με το τουιτερ είναι ότι τώρα που έχει παντού 3G δίκτυο , μπορείς να μην έχεις ζωή στα πιο όμορφα μέρη):


·       Όλοι βγαίνουν με ακουστικά στην κολύμβηση! Αν είχαν χιούμορ  οι μαύροι θα εμφανίζονταν  με ηχεία στον ώμο
·       Πρώτα βγήκε η Ελλάδα! Έπειτα οι υπόλοιπες χώρες με αλφαβητική σειρά: ….. Σαν Μαρίνο , Σαν Φρανσίσκο, Σαν Ρέμο , Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει
·       Εάν οι γυναίκες του κόσμου ήταν σαν αυτές του γυναικείου πόλο ή της γυναικείας άρσης βαρών … τότε σίγουρα θα πηγαίναμε με άντρες.
 ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
·       Αυτή η κινέζα στην άρση βαρών έχει πούτσοοΟ!!!!

·       Για να σας δω φαλοκρατικά αντράκια αν τολμάτε να πάτε σε καμιά σφαιροβόλο

 και να ξεστομίσετε : « Άντε πάνε πλύνε κάνα πιάτο μωρή και άσε τη σφαίρα»
·       Ακόμα να μασήσει η κασέτα με τον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α.;
·       Αμερικανοί όταν παίρνουν το χρυσό: " Ναι! Ένα ακόμη χρυσό στη συλλογή μας! Πόσα μένουν ακόμη για να ξεπεράσουμε τα 10000 Χρύσα;"
·       Έλληνες όταν παίρνουμε χρυσό: " Ναιιιι ρεεεε!! Το πήραμε!! Φατην κωλογερμανε/Αγγλε/Κινεζε. Ελλαδαραα ολεεεε"
·       Είμαι σίγουρος ότι  ο Μπολτ προπονούνταν στην Ελλάδα… ΝΑΙ ..εεε βέβαια … ήταν μαζί με τους μαύρους που πουλάνε χαϊμαλιά και τον κυνηγούσαν οι Χρησαυγίτες.

·       Ακούω από τον εκφωνητή να λέει : «Οι θεατές έζησαν λεπτό προς λεπτό τον τελικό των 100 μέτρων».  Τι λε ρε παπάρα!!! Μόλις 10 δευτερόλεπτα κράτησε κι αυτοί το έζησαν λεπτό προς λεπτό??

·       Εκφωνητής και πάλι: «Η κενυάτισσα τερμάτισε με ελαφίσιο τρέξιμο!!» Προφανώς το ελάφι τρέχει με τα δύο του πόδια και για να ξεφύγει απ’ το λιοντάρι ρίχνει το στήθος μπροστά.
·       Αναρωτιέστε τι κάνει ο καημένος ο σκύλος του Μπολτ όταν τον βγάζει  έξω βόλτα για χαλαρό τζόκινγκ???
·       Μάλλον ο σκύλος του Μπολτ θα μοιάζει κάπως έτσι:




·       Οι ξένοι αθλητές θέλουν να πάρουν μετάλλιο, για να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Χατζηγεωργίου.
·       Κρίμα που δεν μίλησε στο Freedom ο Χατζηγεωργίου. Πάντα ήθελα να τον ακούσω ντουέτο με τον Τζορτζ Μάικλ

·       φήμες λένε πως το χτένισμα του Χατζηγεωργίου ήταν εμπνευσμένο απ' τη σκούπα του Χάρι Πότερ.

·       Thank you London. Κι ας μας έκλεψες για 3 εβδομάδες τον Χατζηγεωργίου. Κρατήστε τα μάρμαρα. Τον Χατζηγεωργίου, όμως, τον θέλουμε
·       Ο Χατζηγεωργίου το 2016 στο Ρίο θα είναι καραφλός 
·       Εντάξει, ανέχομαι να μιλάει ο Χατζηγεωργίου πάνω στον Τζον Λένον και το Imagine αλλά ,αν μιλήσει πάνω στις Spice Girls, θα τα πάρω.
·       Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι στην τελετή λήξης γιατί θα βγει live μετά στον Χατζηγεωργίου

Ιδού το αστέρι της ΕΡΤ που δεν κολώνει ούτε με βροχή , ούτε με χιόνι....





























·       Εντυπωσιακό!!! Η άλλη 15 χρονών και πήρε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην κολύμβηση. Εγώ αν ήμουν 15 στους ολυμπιακούς , θα έμπαινε και η μάνα μου μαζί στην πισίνα
·       Λες ο Μπολτ για να δώσει ενδιαφέρον στον τελικό των 200 μέτρων… τα τελευταία 30 μέτρα να τα κάνει με moonwalking???
·       Αν και δεν ξέρω και πολλά από τζούντο θέλω να καταγγείλω τους παίκτες που δεν κάνουν καμιά combo κίνηση , όπως στο street fighter να πετάξουν φωτιά ή λέιζερ. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ποια??
·       Αν έβλεπε  η γιαγιά μου πινγκ πονγκ είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα αναρωτιόταν γιατί δεν βάζουν κανένα τραπεζομάντηλο ή έστω ένα σουβέρ εκεί που χτυπάει το μπαλάκι για να μη χαράξει το τραπέζι.

·       Γυναίκα έγραψε : «Κόβω το κολύμπι. Φοβάμαι μη καταλήξω στους Ολυμπιακούς μία  μέρα και όταν βγαίνω με φόρμα κ γυαλάκια να μην καταλαβαίνουν αν είμαι άντρας ή γυναίκα». Τα συμπεράσματα δικά σας.
·       Οι φθηνότεροι ολυμπιακοί  θα γίνουν στη Σουηδία , όπου όλες οι Ολυμπιακές  εγκαταστάσεις θα είναι συναρμολογημένες στα ΙΚΕΑ. Μπορεί βέβαια να σου ζητήσουν να συμμετέχεις στην συναρμολόγηση. Σκέψου το!
·       Απεβλήθησαν οι Σομαλοί Ιστιοπλόοι, όταν σε κάποιο σημείο της διαδρομής προσπάθησαν να επιβιβαστούν και να καταλάβουν τα γειτονικά σκάφη

·       Στη Βραζιλία οι σπίκερς μόλις παίρνει χρυσό κάποιος θα λένε : "GOOOOOLD goldgoldgoldgoldgoldgold GOOOOOOOOOOOOLD..."
·       Τι εννοείτε η τελετή λήξης δεν ήταν Γιουροβίζιον ??


·       Σιγά, και μείς έχουμε τον Καρβέλα


·       Αν το Λονδίνο είχε πάρει τους ολυμπιακούς το 88 η τελετή λήξης θα κράταγε κάνα τέταρτο
·       Ωραία η μουσική της τελετής λήξης αλλά χωρίς ναρκωτικά δεν λέει.

·        Η αμήχανη στιγμή όταν βλέπεις πως οι Spice Girls έγιναν Spice MILFs.






·       λεωφορείο... χταπόδι ... λογικό





·       Γιατί τραγουδάει Πινκ Φλόιντ ο Φρόντο;




·       Τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο θα τους δούμε έξω από βιτρίνες ηλεκτρικών ειδών αφού θα έχουμε βγει από το ευρώ & θα έχουμε πάει 50 χρόνια πίσω
·       Σχεδίασαν τη στολή των εθελοντών με μπλε ηλεκτρί καπέλο-σακάκι-σορτσάκι-κάλτσα-παπούτσι. Και είπαν "ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"

·       Μικρός, ήμουν τόσο καλός στο μπάσκετ, που πάντα με βάζανε τέρμα. (άσχετο αλλά ειπώθηκε …)
·       -Χάνουν ποτέ οι Αμερικάνοι στο μπάσκετ; -Ε,σπάνια
·       Φτάνει πια με τον Μπολτ. Αν είναι τόσο μάγκας ας έρθει να τρέξουμε 100αρι και άμα δε του ρίξω 10μετρα, θα κατέβω από τη μηχανή και θα του πω και μπράβο
·       Τυχεροί πάντως όσοι ήταν κοντά στον Πασχάλη Τερζή κατά τη διάρκεια της μπόρας. Δεκαπέντε άτομα λέει βρήκαν καταφύγιο κάτω απ'τα φρύδια του.




·       Να βγούμε αμέσως από την Ευρωπαική Ένωση. Τί σχέση έχουμε εμείς με αυτούς??? Μου λέτε??? Πώς καταφέραμε να είναι αυτός ο λαός πάνω από εμάς.. είναι πραγματικά περίεργο. Εάν οι Αρχαίοι Έλληνες έβλεπαν τα χάλια μας σήμερα θα έλεγαν : « Πώς στον πούτσο μπορώ και βλέπω στο μέλλον» ??

·       Αυτό 


Χμμ.. ναι! Κατάλαβα τι θ
έλει να πει η διαφήμιση: « Το Sumsung Galaxy S III είναι τόσο μεγάλο που μπορείς να παίξεις πινγκ πονγκ με αυτό...»
·       Ακούω τον παπάρα τον Άγγλο να λέει στην τελετή έναρξης: « Οι ολυμπιακοί γυρνούν σπίτι τους».. Εχμμμ.. ΝΑΙ!! Όπως και τα Ελγίνεια??? Μήπως να γυρίσει και η ακρόπολη στην Αγγλία?? Μήπως κάτι πάει ανάποδα?? Λέω εγώ τώρα….
·      
Πρέπει να είναι πολύ βασανισ
τικό για ένα σκύλο να τον βάλεις να παρακολουθήσει έναν αγώνα πινγκ πονγκ
·       Αν γράφω τα άρθρα μου με Μπολτ θα διαβάζονται πιο γρήγορα??


 Κλείνοντας θα ήθελα να εισηγηθώ την θέσπιση ενός νέου Ολυμπιακού αθλήματος : την κουνουποσφαίριση με ηλεκτρική ρακέτα.   Τι θα γίνει γαμώ τα κουνούπια μου καλοκαιριάτικα????

Είμαι σίγουρος ότι το παρών άρθρο σας προκάλεσε γέλιο σαν και αυτό:



Κούκλοι κα
ι κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane

comments

Powered By Ane