Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Saturday, June 23, 2012

Η Χιονάτη και ο Κυνηγός(snow white huntsman)




Άλλη μια τρανή απόδειξη του ότι το Hollywood έχει ξεμείνει από καλά σενάρια , είναι η διασκευή κλασσικών παραμυθιών και η μεταφορά τους στην μεγάλη οθόνη. Ας μιλήσουμε σήμερα γι αυτήν την υπέροχη ταινία την οποία συνιστώ με όλη μου τη στριμμένη ψυχή να δείτε.
comments

Tuesday, June 5, 2012

Τι Πραγματικά Θέλουν Οι Γυναίκες???




Εάν νομίσατε ότι θα μπορούσα να απαντήσω σε τούτο το ερώτημα, τότε σταθήκατε άτυχοι και γελασμένοι. Σνιφ...Σνιφ..! Ακόμα και ο Einstein ένας από τους ευφυέστερους ανθρώπους της γης έλεγε « Μπορώ να λύσω κάθε περίεργη εξίσωση και μαθηματικό τύπο που υπάρχει , …but I still dontunderstand women». Ούτε καν μια γυναίκα θα ήταν ικανή να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.
Επομένως υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος αυτού.
comments

Όλες Οι Γυναίκες Είναι Π......!!!!!!





comments

Απόκριες Και Πάλι!! Ουοαου!!




Ήρθαν οι απόκριες … κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Η τηλεόραση τρελαίνεται να προβάλλει  διαφημίσεις με  αποκριάτικες στολές ,οι περισσότεροι ψάχνουν τι στολή θα φορέσουν  , ενώ πάλι άλλοι ψάχνουν μέρος για να φάνε τη τσικνοπέμπτη!
comments

12 Συμπτώματα Που Δείχνουν Ότι Είσαι Καμένος Μέχρι Αηδίας!

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να ενημερωθείς για ένα πολύ σημαντικό και επικίνδυνο ιό αλλά επίσης θα μάθεις πώς να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου εάν είσαι καμένος gamer ή πως θα το διαπιστώσεις σε άλλους.
comments

Τα 20 Καλύτερα Ανέκδοτα Για Τον Chuck Norris

Την
 τελευταία χρονιά (2010-2011) έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση των ανεκδότων με περιεχόμενο.. τον θρυλικό – τον υπερμέγιστο - τον ..«δεν υπάρχει» - τον απίστευτο και υπερουαουυ.. γιο του γαμάου.. ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ!!!!! \m/..! Οκ, κόβω τις υπερβολές, μιας και το κείμενο που θα ακολουθήσει περιέχει αποκλειστικά, μόνο αληθινά και ειλικρινή σχόλια!!
comments

Monday, June 4, 2012

Justin Bieber !! Αγαπάμε να τον μισούμε...










justin-bieber-movie-poster_363x450



Δεν πανε και πολλα χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο μεταδοτικός αυτός ιός που ακούει στο όνομα Justin-μπιμπεροιός ή αλλιώς JBιος.


Όπως καταλάβατε πρόκειται για το «αγόρι» αυτό που κατάφερε να γίνει είδωλο στα μάτια πολλών κοριτσιών ηλικίας επτά έως δεκατέσσερα χρονων.
comments

Sunday, June 3, 2012

Όνειρα..Περίεργα όπως πάντα!

Είναι κάτι, που το βλέπουμε συχνά σε καθημερινή βάση, δίχως να μας προκαλεί κάποια ανησυχία. Λέγεται ότι, ο μέσος χρόνος που διαρκεί ένα όνειρο είναι μεταξύ δέκα (10) και είκοσι (20) λεπτών! Τώρα για κάτι άλλες μ@λ@κίες του στυλ: βλέπουμε όνειρα κάθε 7 δευτερόλεπτα.. το αφήνω εσάς τους ίδιους να σκεφτείτε και να κρίνετε.
Θέλουμε άραγε να ονειρευόμαστε ή όχι;
comments

Powered By Ane