Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Monday, June 4, 2012

Justin Bieber !! Αγαπάμε να τον μισούμε...










justin-bieber-movie-poster_363x450



Δεν πανε και πολλα χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο μεταδοτικός αυτός ιός που ακούει στο όνομα Justin-μπιμπεροιός ή αλλιώς JBιος.


Όπως καταλάβατε πρόκειται για το «αγόρι» αυτό που κατάφερε να γίνει είδωλο στα μάτια πολλών κοριτσιών ηλικίας επτά έως δεκατέσσερα χρονων.

Ξεκίνησε τη καριέρα του ως τραγουδιστής , όχι από κάποια μπάντα ή από κάποια σχολή μουσικής , αλλά από βιντεάκια που τον τραβούσε η μητέρα του να τραγουδάει κι έπειτα τα ανέβαζε στο γιουτιουμπ!
Από εκεί τον ανακάλυψε ένας ανιχνευτής ταλέντων και τώρα είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε.
Δεν πρόκειται να πω ότι είναι gay ή ότι δεν έχει καλή φωνή ή ότι είναι άσχημος και για τα σκουπίδια όπως πολλοί και διάφοροι hater’s του συνηθίζουν να λένε. Πιστεύω ότι και καλή φωνή έχει αλλά και ωραίο παιδί είναι….
Όμως πείτε κι εσείς βρε παιδιά ….Η φωνή του δεν είναι πολύ γυναικεία?? Εγώ όταν πρώτο άκουσα το πασίγνωστο τραγούδι του (baby) είπα : Ααααα! Τι ωραία φωνή! Ποια να το τραγουδάει άραγε??
Μόλις διαπίστωσα ότι ήταν άνδρας….εκεί ήταν που τα έπαιξα εντελώς! Ένα είναι σίγουρο! Η φωνή του είναι πιο ψιλή και από της Μπιγιονσε μετά από εισπνοή δύο φιαλών ήλιο.
Όλοι γνωρίζουμε τη κόντρα που υπάρχει μεταξύ αγοριών και κοριτσιών απέναντι στο πρόσωπο αυτού του αγοριού!! Αν δεν το πιστεύετε..μπορείτε απλά να δείτε τα «Dislikes» και τα σχόλια που έχει ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο του στο γιουτιουμπ ..το : Baby
Προσωπικά δεν τον συμπαθούσα ιδιαίτερα , αλλά ούτε και τον μισούσα για κάτι , μέχρι που έγινε …
Αυτό:



justin-bieber-movie-poster_363x450






Εντάξει …αυτό νομίζω πως παρά-πάει!! Και για όσους δεν καταλάβατε , έβγαλε ΤΑΙΝΙΑ για τη ζωή του!!! Για τη ζωή του!!!! ΤΡΑΓΙΚΟ?? Που πάς βρε καραμήτρο?? Είσαι μόλις 17 χρονών και μου βγάζεις και ταινία για τη ζωή σου?? Ποια ζωή σου? 2 τεράστια χρόνια επιτυχίας και άλλο ένα στο youtube?? ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ντροπή … Μετά το This is it …ήρθε το Never Say Never..!! ΟΚ… μισό να το χωνέψω λιγάκι….!
Εντάξει …συνεχίζω–

Φαντάζομαι ότι ο Μπιμπερ θα ζήλεψε τον Μαικλ τζακσον και πολύ απλά βαριόταν να περιμένει να φτάσει στην ηλικία του για να γυρίσει και αυτός μια δική του ταινία …και είπε: Έλααα μωρέ …τώρα που πουλάμε σαν τρελοί ας κάνουμε και μια ταινία!!
«Πάντως είναι respect διότι ξέρει πώς να διαφημίζεται».
Αλλά ρε φίλε μη το κάνεις αυτό και με σκοτώνεις….
Αναγκάζεις κι εμένα και τον τελευταίο άνθρωπο που σε « συμπαθούσε» να σε μισήσει!!


jb_diejb_die_1
Είμαι βέβαιος ότι η ταινία θα πουλήσει τρελά , μόνο και μόνο γιατί θα πάνε να τη δουν όλα τα κοριτσάκια που λένε: Ααααχχχ… ο Bieber μουυυ!! …… Μου??? Μου??? Πως μπορείς να λες κάποιον «μου» τον οποίο εάν τον συναντήσεις στο δρόμο δεν θα σου ρίξει ούτε βλέφαρο??
Έτσι λοιπόν όπως σ ‘ εμένα δεν είναι η Jessica Alba «ΜΟΥ» , έτσι και σε εσένα δεν είναι ο Bieber «σου»!! Simple as that…
bieber

Επιπλέον διάβασα κάπου ότι θα τον κάνανε και Comic: και από ότι φαίνεται …είναι αλήθεια.
Γιατί μετά τον Ντοναλντ , τον μικη μαους , το κογιοτ , το ροντ ραννερ , τον ρανταπλαν, τον λουκι λουκ ,τον σουπερμαν και τον σπαιντερμαν , έρχεται να κλέψει τις καρδίες σας ο ένας και μοναδικός υπερήρωας όλων των εποχών !!! Και αυτός είναι…οοοοο…JustinBieber-man..
Φήμες λένε ότι θα έχει υπερφυσικές δυνάμεις …ότι θα είναι πιο γρήγορος από τον ίσκιο του , πιο ηλίθιος από τον ίσκιο του , θα πετάει ιστό , θα τρέχει πολύ μα πάρα πολύ γρήγορα και αντί για «μπιμπ-μπιμπ» θα λέει : «μπειμπι-μπειμπι οοΟΟοοΟΟ!!»
Με λίγα λόγια…θα είναι όλοι οι ήρωες που ανέφερα σε ΕΝΑ (1).
Τέλειο??
Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω και μια ακόμη συνταρακτική αλήθεια που μου συνέβηκε στις 10/7/2011
Είχα πάει στο Cosmos με ένα φίλο μου για να δούμε μια ταινία και για να αγοράσει κάτι πραγματάκια από το Public! Ξέρετε αυτό το πολυκατάστημα που μπαίνεις μέσα και αισθάνεσαι ότι μπήκες στον παράδεισο ….εε..αυτό λοιπόν! Και για να μη τα πολυλογώ με το που μπαίνω και κοιτάω τα Bestseller βιβλία …. Αντικρίζω με ΤΡΟΜΟ και αΐδια αυτό:
securedownload

Ρίχνω μια γερή σφαλιάρα στον εαυτό μου λέγοντας: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩ!!!! Τι στο διάολο θέλει αυτός ο μυξιάρης στα μπεστ σελερ ??? Και ξαναρωτώ!! Τι στο ΔΙΑΟΛΟ??????Δεν άντεξα και έφυγα …και πριν προλάβω καν να απομακρυνθώ ένα μέτρο… πλάκωσε εκεί δίπλα κοιτάζοντας με έντονο θαυμασμό το βιβλίο του μικρού τραγουδιστή ….(μαντέψτε ποιος)…ΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΟ κοριτσάκι με τη μαμά του!!!! Αυτό το τρελό φαν κλαμπ με έχει αφήσει άναυδο…! Τι να πω….
Τίποτα δεν θα πω…





Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane

comments

Powered By Ane