Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Tuesday, June 5, 2012

Τι Πραγματικά Θέλουν Οι Γυναίκες???




Εάν νομίσατε ότι θα μπορούσα να απαντήσω σε τούτο το ερώτημα, τότε σταθήκατε άτυχοι και γελασμένοι. Σνιφ...Σνιφ..! Ακόμα και ο Einstein ένας από τους ευφυέστερους ανθρώπους της γης έλεγε « Μπορώ να λύσω κάθε περίεργη εξίσωση και μαθηματικό τύπο που υπάρχει , …but I still dontunderstand women». Ούτε καν μια γυναίκα θα ήταν ικανή να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.
Επομένως υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος αυτού.

Ο Πρώτος, είναι να αποδεχτείς ως άνδρας ότι δε θα τις καταλάβεις ποτέ και να λες ότι .. 
«σιγά μωρέ ? Και τι έγινε? Ούτε και αυτές με καταλαβαίνουν». Και να συνεχίσεις να τις αποδέχεσαι έτσι όπως είναι. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα ελαττώματα του κ.τ.λ- κ.τ.λ (για να μη σας κουράζω και πολύ).

Ο Δεύτερος , είναι να προσπαθείς απεγνωσμένα σε όλη σου τη ζωή να κατορθώσεις να αποκρυπτογραφήσεις αυτό το «μυστήριο» που λέγεται γυναίκα. Χμμμ…. σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου και τα λίγα μαθηματικά που ξέρω , θα χρειαστείς κάπου στις 5-6 ζωές. Οπότε καλύτερα παράτατταόσο είναι ακόμα νωρίς.
Τι είναι αυτό που δεν κατάφερα να καταλάβω έως τώρα με τις γυναίκες?
Δεν είναι ένα, …
Είναι πολλά….
1) Γιατί οι άνδρες πρέπει να κάνουν το «πρώτο βήμα» ?
Δε λέω ότι δε μου αρέσει , αλλά γιατί? Από ότι γνωρίζω νομίζουν ότι εάν πάνε αυτές να μιλήσουν πρώτες , τότε εμείς θα τις περάσουμε για εύκολες και λυσσάρες ακόμα και για «πουτάνες»! Είναι ικανές να τις αρέσει κάποιος , να τον κοιτάνε για 2 ώρες και να κάθονται ακίνητες απλά περιμένοντας…
Δεν νομίζω κανέναν άνδρα να τον πείραξε εάν του ξεκίνησε ποτέ συζήτηση μια γυναίκα. Ίσα –ίσα δείχνει ότι η γυναίκα αυτή πιστεύει στον εαυτό της και δεν φοβάται να αποκαλύψει τα αισθήματά της , ακόμα και στη περίπτωση που χρειαστεί να ρισκάρει και λιγάκι.
Ξεκολλάτε με τις βλακείες!
2) Απλώς δείτε το παρακάτω:



Νομίζω ότι το βίντεο τα λέει όλα….
3) Γιατί δυσκολεύεστε τόσο πολύ στο παρκάρισμα?
Ίσως γιατί δεν νιώθετε την ανάγκη να πάρετε δίπλωμα οδήγησης από τα 18 , ενώ εμείς οι κολλημένοι ονειρευόμαστε να οδηγάμε από τα 15 και δε χάνουμε την ευκαιρία να δώσουμε για δίπλωμα από τα 18 και να λιώσουμε στην οδήγηση σαν «ανώριμοι» που ήμαστε. Έτσι καταλήγετε να έχετε μικρότερη εμπειρία στην οδήγηση ή απλώς καθυστερείτε στην απόκτησή της.
Ίσως πάλι γιατί πολύ απλά φοβάστε το αυτοκίνητο και ο φόβος καταλήγει σε λακουβίτσες – γρατζουνίτσες στο αμάξι.

Ίσως πολύ απλά διότι σας έχουμε πείσει ότι τα δέκα εκατοστά είναι τριάντα εκατοστά. Έτσι όταν μια γυναίκα τρακάρει στη προσπάθειά της να παρκάρει … λέει « μα καλά! Τι φταίω ???….τριάντα εκατοστά απόσταση είχα»

4) Γιατί σας αρέσει να κλαίτε με τις ρομαντικές ταινίες?
Και λέω αρέσει , διότι έχω φρέσκο παράδειγμα.
Δώστε βάση στο εξής πλάνο:
Κάθομαι στο σαλόνι με τη μητέρα μου και βλέπουμε μια ρομαντική ταινία. Εγώ λοιπόν σαν ανδρικό γουρούνι που είμαι και δίχως συναισθηματισμούς … καταλήγω να βαριέμαι. Η μάνα μου από την άλλη έχει πλαντάξει στο κλάμα!!
Και της λέω!! « μάνα να αλλάξω κανάλι ??» και μου λέει « μη τολμήσεις και το αλλάξεις… σε έφαγα!! » Τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στον καναπέ , ενώ η μάνα μου συνεχίζει να κλαίει …..!
Και θέτω το εξής ερώτημα:
Μα καλά ..ποιό το νόημα να βλέπεις μια ταινία που σε κάνει δυστυχισμένο ? Δε θα καταλάβω ποτέ….
5) Γιατί κάνετε τόσες ώρες να ετοιμαστείτε για ένα ραντεβού?
Και τις περισσότερες φορές καταλήγετε να αργείτε.
Φαντάζομαι πως ο βασικός λόγος είναι ότι πρέπει να διαλέξετε ρούχα , να λούσετε το μαλλί , να το φτιάξετε όπως θέλετε… αλλά και πάλι δε καταλαβαίνω…
Μάλλον είμαι λιγάκι αμόρφωτος στα θέματα αυτά
6) Γιατί κουβαλάτε υπεράριθμες αποσκευές για ένα 4 ήμερο ?
Εμείς για την ακρίβεια βολευόμαστε και με ένα σακίδιο το οποίο θα έχει τα απαραίτητα. ( δύο μπλούζες , δύο φανελάκια κ.τ.λ)
7) Γιατί πάτε όλες μαζί στη τουαλέτα?Βρε μήπως είναι καμιά κρυφή τελετουργία που γίνεται εκεί μέσα?
8) Γιατί σε μια γυναικεία τσάντα μπορείς να βρεις τα πάντα?
Λεφτά , κραγιόν , καθρεφτάκι , ψαλίδι, χτένα , γυαλιά , κλειδιά, δεύτερα παπούτσια και πολλά άλλα θα είναι εκεί.
9) Γιατί όταν μπαίνετε σε ένα πολυκατάστημα ξέροντας τι θέλετε να αγοράσετε , κάνετε βόλτες από εδώ και από εκεί , κοιτώντας δεξιά και αριστερά διάφορα άλλα προϊόντα και καταλήγετε να
περιφέρεστε στους διαδρόμους με μια φρατζόλα ψωμί?

10) Γιατί δε μπορείτε να βρείτε το δρόμο του γυρισμού όταν πάτε κάπου με το αυτοκίνητο?
Κλασική σε αυτό η μάνα μου! Δε πα να της έχει δείξει κάποιος δέκα φορές την ίδια διαδρομή . Αυτή εκεί ! θα πάει μέσω Λαμίας ή ακόμη και μέσω Πάτρας.
Καλά … βέβαια δε λέω ότι και το άκρως αντίθετο που κάνουμε οι άνδρες είναι και το σωστό. Και θέλω να πω ότι εμείς δε ζητάμε ποτέ μα ΠΟΤΕ οδηγίες στο δρόμο. Κλασσικό παράδειγμα ο γνωστός σε όλους ΜΩΥΣΗΣ !!! Περιπλανιόταν επί χρόνια ταλαιπωρώντας τον λαό του και ποτέ δε ζήτησε οδηγίες στο δρόμο για το που είναι το Όρος Σινά.


Αυτά και πολλά ακόμη είναι μερικά από τα πράγματα και τις συνήθεις του αντίθετου φύλου που δε νομίζω να μπορέσω ποτέ να καταλάβω.
Αλλά σιγά! Δε σκάω κιόλας….;-)
Ξέρω ότι πολλοί από εσάς που θα διαβάσετε το παρόν άρθρο θα θεωρήσετε ότι έφαγα κάποιο μεγάλο (Χ) ή ότι περνάω κάποια ερωτική απογοήτευση και είπα να βγάλω το άχτι μου σε μερικές γραμμές. Η απάντηση είναι « ασφαλώς όχι» ! (αχχχ…τι κάνει αυτό το Α.Ο.Δ.Ε. ---όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν …J )

Υ.Γ-->
 Ρε παιδιά!! Μπορεί κανείς να μου πει από πού βγαίνει αυτό το SOZπου χρησιμοποιούν όλοι αντί για το “sorry”?
Διαφωτίστε με…







Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη

Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό



Ane
comments

Powered By Ane