Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Tuesday, June 5, 2012

12 Συμπτώματα Που Δείχνουν Ότι Είσαι Καμένος Μέχρι Αηδίας!

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να ενημερωθείς για ένα πολύ σημαντικό και επικίνδυνο ιό αλλά επίσης θα μάθεις πώς να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου εάν είσαι καμένος gamer ή πως θα το διαπιστώσεις σε άλλους.
Ο ιός αυτός του «καμένου» gamer, κολλάει κυρίως σε ανθρώπους νεαρής ηλικίας και έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να εξαπλώνεται ραγδαία απειλώντας το ανθρώπινο είδος σε μια μετάλλαξη του σε άτομα που δεν έχουν ζωή! Τους λεγόμενους «Go-get-a-life» ή αλλιώς «Άζωους».
Ελπίζω να κατανοείς την σοβαρότητα του θέματος.
Προσοχή !! Ο συγκεκριμένος ιός είναι πολύ μεταδοτικός και κολλάει κυρίως από τους καμένους φίλους και γνωστούς οι οποίοι σας παροτρύνουν να ξεκινήσετε το «τάδε» παιχνίδι.
Πως θα καταλάβετε ότι έχετε κολλήσει εσείς ή κάποιος γνωστός σας τον συγκεκριμένο ιό;
Πολύ απλά, θα μάθετε τα πάντα διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο μέχρι τέλους..
12 συμπτώματα που δείχνουν ότι είσαι «καμένος» gamer μέχρι αηδίας.
1) Παίζεις ένα και ΜΟΝΟ συγκεκριμένο παιχνίδι στον υπολογιστή σου, και δεν ασχολείσαι με τίποτε άλλο εκτός από αυτό.
2) Αφιερώνεις τουλάχιστον ένα τρίωρο την ημέρα παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι και όταν βρίσκεσαι σε περίοδο διακοπών το τρίωρο αυτό σίγουρα γίνεται τουλάχιστον εξάωρο.
3) Έχεις να βρεις κοπέλα εδώ και πολύ, μα πάρα πολύ καιρό.
4) Μερικές φορές όταν οι φίλοι σου (όσοι σου απέμειναν) σε παίρνουν τηλέφωνο για να βγείτε έξω για καμιά βόλτα, εσύ τους απαντάς το κλασσικό: «Ρε σεις, βαριέμαι σήμερα και σκέφτομαι να μείνω μέσα. Καλά να περάσετε.»
5) Το internet cafe γίνεται το δεύτερο σπίτι σου.
6) Μαλώνεις συχνά με τους γονείς σου, καθώς σου λένε να σταματήσεις να παίζεις με βλακείες και πως πρέπει επιτέλους κάποτε να ωριμάσεις. (Εσύ όμως συνεχίζεις το βιολί σου και δεν σταματάς ποτέ! Μα ποτέ!)
7) Μπορεί το «level» σου στο παιχνίδι να είναι 80! Στη πραγματική ζωή όμως το «level» σου είναι στην καλύτερη περίπτωση 1 !
8) Ακόμη νομίζεις πως τα κοσμήματα της γιαγιάς σου είναι «epic» και σου δίνουν «extra» ντάματζ και ζωή!
9) Έχεις χάσει τους μισούς και παραπάνω φίλους/φίλες σου, και πλέον το κινητό σου χτυπάει μια φορά την εβδομάδα, από κάποιο μήνυμα της υπηρεσίας της κινητής σου τηλεφωνίας ( βλ. cosmote, wind, Vodafone κ.τ.λ). Είσαι ικανός να τη βγάλεις για έναν ολόκληρο χρόνο με μία και μόνο δεκάευρη κάρτα!
10) Έχεις συχνούς πονοκεφάλους και αντιμετωπίζεις διάφορα προβλήματα με τα μάτια σου.
11) Οι βαθμοί σου στο σχολείο έχουν πέσει κατακόρυφα. Στην περίπτωση που δεν πας πλέον σχολείο σίγουρα δουλεύεις σε κάποιο internet cafe και την ώρα που σχολάς καταπιάνεσαι με το ηλεκτρονικό σου παιχνίδι.
12) Όταν βγαίνεις έξω, χρησιμοποιείς περίεργες εκφράσεις που μόνο εσύ και οι καμένοι φίλοι σου γνωρίζετε! Παραδείγματα: Φέρε μια γουλιά απ' το μποτλ(εννοώντας: φέρε μου λίγο νερό), όμιτζι και 3Λολ ή σταν... ΣΤΑΝ... ΣΤΑΑΑΑΑΑΑΝ Ρε λούστη! Πάμε ρώσο, η γιαγιά μου είναι σαν την Crystal κτλ κτλ....
Εάν έχετε μερικά από αυτά τα συμπτώματα, τότε η κατάσταση σας κρίνεται από σοβαρή έως πολύ σοβαρή. Χρειάζεται επειγόντως να διαβάσετε το επόμενο άρθρο που θα έχει τίτλο: «11 Συμβουλές Για Να Μην Γίνεις Καμένος», μέσα απ’ το οποίο θα προσπαθήσω να σας αποτοξινώσω!
Τώρα, εάν κάποιοι θιχτήκατε μέσα από το άρθρο αυτό, αυτό πάει να πει πως σε αυτά που γράφω έχω δίκιο και αποτελούν αντικατοπτρισμό της πραγματικότητας…







Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane
comments

Powered By Ane