Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Tuesday, June 5, 2012

Όλες Οι Γυναίκες Είναι Π......!!!!!!






Εάν ο τίτλος του άρθρου ήταν «Διαφήμιση» , τότε δεν θα το διάβαζε κανείς! Τώρα εξασφάλισα  πως  θα το διαβάσουν ΟΛΟΙ οι άνδρες για να συμμεριστούν την άποψή μου , να συμφωνήσουν μαζί μου και να βγάλουν το άχτι τους στα «σχόλια»…. Και ΟΛΕΣ οι γυναίκες
για να μου τη «πουν» , να με βρίσουν όσο δεν έβρισαν ποτέ και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους απέναντι στο ανδρικό φύλλο , δείχνοντας το πόσο μαμάτες είναι!
Περιμένετε!!!! Mη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα!
Όπως θα  κατανοήσατε σαΐνια μου ο τίτλος ήταν παραπλανητικός! Και γιατί?  Διότι ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ στις μέρες μας για να τραβήξουν τη προσοχή του κάθε αγαθοεξυπνοστουρνοχαζουλη που υπάρχει….
Και ναι! Μου τη δίνουν ! Στα νεύρα! Πάρα πολύ …ειδικά οι διαφημίσεις που γνωρίζουν πως το προϊόν που  προβάλλουν  είναι άχρηστο από όλες τις πλευρές!! Τόσο άχρηστο όσο να προσπαθείς να πουλήσεις ψυγείο σε Εσκιμώο ….(γεδ) ----(γεδ=γελαω εξω δυνατα = lol).
Έτσι λοιπόν μέσα στα νεύρα που είχα , μου ήρθε η ιδέα να κράξω μερικές από τις «αγαπημένες» μου διαφημίσεις….
Και ξεκινάω ….
Ακουστικό που είναι ενισχυτής ήχου! !! Μόλις το άκουσα αμέσως είπα : ουυυοαααου!! Τώρα θα μπορώ να κατασκοπεύω συζητήσεις από απόσταση 15 μέτρων χωρίς να με πάρει πρέφα κανείς !….ααα!..και ο παππούς μου  σκέφτηκα θα μπορεί επιτέλους να ακούει πιο χαμηλά τη  τηλεόραση χωρίς  να μου πρήζει τα αφτιά!
Και όλα αυτά όπως λέει και η διαφήμιση μπορούν να γίνουν από μια  τόσο δά!  Μικρή …Συσκευούλα που είναι διακριτική και κανείς δεν θα τη πάρει χαμπάρι…
Η συσκευή είναι  κάτι σαν αυτή:



Διακριτική ..έτσι?? ΌΧΙ.??  Όχι εεεε?  Είναι τόσο διακριτική , όσο αυτή:



Και αυτή:



Οκ…πάω πάσο! Το ακουστικό δεν μοιάζει απλώς με Bluetooth…είναι ολόιδιο με :



Uploaded with ImageShack.us
Και είναι όντως μία εύχρηστη και μικροσκοπική συσκευή που κανείς δεν πρόκειται να παρατηρήσει !! Σχεδόν καλύπτει ολόκληρο το αφτί σας… οπότε ειδικά εσείς οι γυναίκες δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε κόπο και να σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σκουλαρίκια και αΐδιες ..! Αρκεί να πάρετε το εύχρηστο – μικροσκοπικό και κομψό ακουστικό από το τηλεορασομαρκετινγκ! Καλέστε τώρα και οι δυο πρώτοι θα κερδίσουν  τον τύπο στη παραπάνω φωτογραφία….

Η διάσημη αυτή ζώνη αδυνατίσματος που ισχυρίζεται ότι με συσπάσεις των μυών και με το να κάθεσαι δέκα λεπτά την ημέρα μπορείς να γίνεις έτσι:



Uploaded with ImageShack.us
Ναι …όντως..μόνο που το βλέπω σκέφτομαι ότι και ο Bruce Lee τέτοια ζώνη φορούσε …Είναι η ζώνη που τη φοράς και γίνεσαι κατευθείαν Ραμπο!!! Μυς ξεπετάγονται από παντού , όπως και φλέβες! ! Τα βυζιά σου γίνονται μεγαλύτερα και από του King Kong και φτιάχνεις μία σωματάρα σαν και αυτού του «παίδαρου» στη φωτογραφία…
Οπότε από αύριο σκέφτομαι να καθίσω στη πολυθρονάρα μου και να τρώω ντοριτος την ώρα μου η ζώνη θα μου κάνεις συσπάσεις ….!!
Για όνομα του θεού και της παναγίας!!! Που ζούμε???  Ξυπνήστε!!
Το μαγικό σιρόπι του αδυνατίσματος:
Μοιάζει κάπως έτσι:



Με δύο κουταλιές την ημέρα  βοηθάτε τον οργανισμό σας να αφαιρέσει βάρος , λίπος και «πόντους» από τη κοιλιά...! Σύμφωνα με ευχαριστημένους πελάτες , μπορεί να χάσετε από 5-10 κιλά μέσα σε ένα μήνα! Τέλειο??? Απίστευτο?? Δεν υπάρχει????? (αφού δεν υπάρχει…τότε πώς??) Και λέω εγώ τώρα….! Γιατί άραγε να υπάρχουν αυτά τα τετράγωνα κτήρια που γράφουν “GYM” / «Γυμναστήριο» και μέσα σε αυτά είναι κάτι «τυπάκια» και  τύπισσες που χτυπιούνται ολημερίς για να φτιάξουν το τέλειο σώμα και δεν μπορούν απλά να αγοράσουν το θαυματουργό αυτό προϊόν? Και αναρωτιέμαι: Γιατί ποτέ στις διαφημίσεις αυτές δεν δείχνουν χοντρούς ανθρώπους να πίνουν τα θαυματουργά ροφήματα και βάζουν συνέχεια κάτι θεογκομενάρες που δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας?? Γιατί άραγε….



Ελπίζω να καταλάβατε το γιατί…
Δεν ξέρω για εσάς , πάντως εμένα αυτού του είδους οι διαφημίσεις μου θυμίζουν τα λουκι λουκ που διάβαζα μικρός όπου υπήρχε πάντα ο ψεύτης πλανόδιος της περιοχής που πουλούσε το θαυματουργό «ελιξίριο» το οποίο έδινε υπεράνθρωπη δύναμη σε όποιον το κατανάλωνε ……αλλά τελικά ΤΡΙΧΕΣ!!! Τίποτα δεν έδινε , παρά μερικά σπυριά που έβγαζαν από την αλλεργία που προκαλούσε….
Τελικά δεν διαφέρει από τη πραγματικότητα του σήμερα …..Δυστυχώς..
Γι’ αυτό κορίτσια αγοράστε το μαγικό ζωμό για να γίνετε κι εσείς σαν αυτή την ασχημομούρα Jessica Alba….

Η φορητή «μικρή» και βολική σάουνα: Καλά …ΕΕΕ …εδώ μιλάμε για το υπέρτατο προϊόν!! Μπαίνεις μέσα , τη βάζεις στη πρίζα και κάθεσαι στο βολικό καθισματάκι διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο …και ΤΣΟΥΠ! !! Σε μία ώρα γίνεσαι μια κορμάρα ατελείωτη που θα τη ζηλέψουν όλες οι φίλες σου…
Αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο:



Ιδού  μια τεράστια καπότα!! Χρησιμεύει και στην εξοχή , αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για σκηνή ή κάτι σαν όρθιοκαθιστό sleepingbag.Επίσης δεν πιάνει πολύ χώρο και το καλύτερο?????
Εάν τηλεφωνήσετε ΑΜΕΣΩΣ τώρα , θα πάρετε δώρο άλλη μία φορητή σάουνα για άνδρες , έτσι ώστε να μπορείτε να κάθεστε παρέα με το σύζυγο σας βλέποντας τηλεόραση στο «καθιστικό» και να απολαμβάνετε ταυτόχρονα μια ξεκούραστη και χαλαρωτική σάουνα!
Τα βαράκια :
Έλα… δεν μπορεί να μην τα έχει πάρει το μάτι σου! Είναι τα γνωστά σε όλους πλέον κουνιστά – δονούμενα βαράκια ..!



Το κουνάς λίγο , το κουνάς πολύ και το πάν είναι η τεχνική! (ρήμα)
Και φυσικά γίνεσαι σαν τη κοπέλα της φωτογραφίας η οποία προφανώς θα γυμνάζεται όλη της τη ζωή! Κι εσύ πιστεύεις ότι με το ένα χέρι στο βαράκι …και το άλλο χέρι ( άντε να μη πω που) θα γίνεις σαν και αυτή…
Ειδικά η πρώτη αριστερά από τις τρείς φωτογραφίες …. παραπέμπει το μυαλό μου σε άλλα πράγματα…(ααχχ…βρώμικο μυαλό) .
Τα παπούτσια που τα φοράς και γυμνάζεσαι απλά περπατώντας!



Uploaded with ImageShack.us
Είναι τα γνωστά πλέον παπούτσια τα οποία υποτίθεται ότι γυμνάζουν με το περπάτημα …μηρούς , γλουτούς , κοιλιακούς , αστειακούς κ.α
Πρώτον!! Είναι κακάσχημα!!! Και δεύτερον …! ΔΕΝ γυμνάζουν τίποτα!!
Το μόνο που κάνουν και για το οποίο είναι χρήσιμα… είναι ότι σου δίνουν γύρω στους 7 πόντους τακούνι και έτσι νιώθεις λίγο χαρούμενος/νη.
Το κλασσικό που ακούω από κοπέλες που φοράνε τα παπούτσια αυτά , είναι ότι είναι μοδάτα και ότι γυμνάζουν και σφίγγουν τον ποπό!!
Όπως λέει κι ένας φίλος μου: ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ!!!!
Βρε χαζούλη …η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ!! Είναι απλά παπούτσια που ούτε τα  φοράς και πετάς , αλλά και ούτε αδυνατίζεις-γυμνάζεσαι.  Και το πιο τρελό είναι ότι τα διαφημίζουν σε κάτι γυναίκες που φοράνε κοντά σορτσάκια !! Αηδία σκέτη! ! Τουλάχιστον να τα δείχνανε με μακρύ παντελόνι έτσι ώστε να μη φαινότανε ότι είναι κάτι σαν τακούνι με ελαστική σόλα…. τότε θα ήταν κάπως καλύτερα.., αλλά και πάλι αποτελεί μια παπαριά ολκής !!
Αγαπητέ άνδρα αναγνώστη , παρακαλώ σταμάτα να “rollareis” με το ποντίκι πιο πάνω τη σελίδα για να βλέπεις την Alba….ΟΚ είναι άσχημη και το ξέρουμε!


Υ.Γ  Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια…







Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane
comments

Powered By Ane