Μήνυμα Καλωσόρισης

Go Top

Fb_likebox

Twitter_Fan_box

Like - - Follow

Αλλάξαμε Σιτε

Tuesday, June 5, 2012

Απόκριες Και Πάλι!! Ουοαου!!




Ήρθαν οι απόκριες … κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Η τηλεόραση τρελαίνεται να προβάλλει  διαφημίσεις με  αποκριάτικες στολές ,οι περισσότεροι ψάχνουν τι στολή θα φορέσουν  , ενώ πάλι άλλοι ψάχνουν μέρος για να φάνε τη τσικνοπέμπτη!
Δεν εκλείπουν βέβαια και τα αποκριάτικα πάρτι στα κλαμπάκια κάθε περιοχής , όπως και τα «καρναβάλια» (π.χ Της Πατρας) κι επίσης δεν εκλείπει και ο κόσμος που λέει : Ήρθαν τα καρναβάλια ή ντύθηκες καρναβάλι!! ..Χωνέψτε το επιτέλους! ΔΕΝ είναι καρναβάλια , αλλά ΑΠΟΚΡΙΕΣ  !!
Είναι λοιπόν μια μέρα χαράς και γέλιου , στην οποία κυριαρχεί το αστείο , το γελοίο και γενικά είναι η μέρα που οι πλάκες είναι απαραίτητες …
Δεν θα μπορούσα όμως να παραλείψω τα ντυσίματα που υπάρχουν την ημέρα αυτή! Στολές αστείες , γελοίες , σέξι, περούκες μεγάλες/μικρές , τεράστια ηλίθια γυαλιά και πολλά άλλα που πρόκειται να ταξινομηθούν σε κατηγορίες στις επόμενες γραμμές …
Ξεκινάω με τον πρώτο στόκο:

Ο «περούκας»:
ΌΧΙ… δεν μιλάω για την οποιαδήποτε περούκα , αλλά για μία και συγκεκριμένη! Τούτο εδώ το ηλίθιο κατασκεύασμα που μοιάζει με μια πατσαβούρα – βελέντζα που μόλις την έβαλες στο χοντρό σου κεφάλι…
Η κατηγορία αυτή είναι τόσο σπαστική να την ακούς όσο και να τη βλέπεις.  Είπες μια μέρα:  Τι θα κάνω  για να καταπλήξω τα πλήθη και να είμαι αστείος?? Χμμ… ας φορέσω μια «μικροσκοπική» περούκα για να είμαι διακριτικός και να μη τραβήξω τη προσοχή!! … Πάρτο χαμπάρι!!!Ακόμη και από δορυφόρο μπορούν να σε εντοπίσουν και να σου στείλουν ένα πύραυλο να προσγειωθεί στο τριχωτό σου κεφάλι! ΑΑαα… Ναι…  επίσης είσαι και πρωτότυπος φίλε! Εσύ και άλλοι  δέκα χιλιάδες αστείοι που βγήκατε στις πλατείες  για να «σπάσετε πλάκα»  όπως λέτε. Κάποιοι βέβαια θα πείτε ότι μέσα σε μια εποχή οικονομικής κρίσης  είναι ένας φθηνός τρόπος να τα βγάλεις πέρα τη μέρα εκείνη. Διαφωνώ κάθετα! ! Θυμάμαι  η μάνα μου καθότανε ολομόναχη και έραβε με τις ώρες για να μου φτιάξει μια στολή να έχω να φορέσω. Οι επιλογές της στολής ήταν οι εξής: Ινδιάνος , Ινδιάνος και ΠΑΛΙ Ινδιάνος!! Θυμάμαι επίσης ότι ανταλλάσαμε στολές με τους φίλους μου , έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αγοράζουμε συνέχεια…!  Επομένως  δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να πάρεις τέτοια περούκα!! …Εκτός και αν τη συνδυάσεις με κάποια στολή ή εκτός και αν είναι το φυσικό σου μαλλί (στη περίπτωση αυτή πρέπει να κουρευτείς ΤΩΡΑ!)
Εάν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία , τότε πάνε ΑΜΕΣΩΣ και πήδα από τον 100 όροφο της μονοκατοικίας σου.
Ο «δεν βγάζω το μπουφάν μου»:
Όλοι γνωρίζουμε ότι  οι μέρες εκείνες  των αποκριών είναι λίγο έως πολύ …παγωμένες με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς( το μεσημέρι) . Έτσι ο «δεν βγάζω το μπουφάν μου» όντας υπερβολικά κρυουλιάρης … κυκλοφορεί μασκαρεμένος με το μπουφάν του κλειστό μέχρι το λαιμό!!Κάνει μια βόλτα στο τετράγωνο μπας και συναντήσει κανέναν φίλο και επιστρέφει σπίτι …ΜΑΝΤΕΨΤΕ: με το ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! Ρε να βράσω το κεφάλι σου μέσα….! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεσαι ρε φίλε! Λες μια μέρα: Ααα…θα ντυθώ Ζορο και θα έχω και το 5 κιλά μπουφάν του Εσκιμώου από επάνω μου μη τυχόν και παγώσω!! Και θα δείξω σε όλους πόσο τέλεια είναι η στολή μου!!….?????Αφήνω ένα μεγάλο ερωτηματικό (?) …….Να τονίσω ότι δεν το βγάζει από πάνω του ποτε! Μα ΠΟΤΕ!! Είναι άθλιο και βλακώδες.  Βγάλτο ΤΩΡΑ!!
Η «Μύγα»:


Uploaded with ImageShack.us
ΑχαχαχαχαΧΑΧΑΧαχΑΧΑΧ!!!!!
Αυτό και αν είναι αστείο!! Κοριτσάρες μου…είμαστε και πολύ μαμάτες με αυτά τα γυαλιά!! Ας βγάλουμε μια φωτογραφία να την ανεβάσουμε φουμπουκάκι (FB) μόλις πάμε σπίτι .
Αυτά τα μεγαααΑΑΑΛΑ γυαλιά έχουν γίνει της μόδας? Ειλικρινά πείτε μου! Είναι τόσο αστεία που τα φοράτε και στο δρόμο? Άντε για εκείνη τη μέρα και ΜΟΝΟ , πάει στο διάολο , αλλά και τις υπόλοιπες?? Για να πούμε και την αλήθεια … τα γυαλιά αυτά τα θεωρείτε αστεία , αλλά τα άλλα που αγοράζετε από ακριβά μαγαζιά και είναι λίγο μικρότερα σε μέγεθος ?? Αυτά παύουν να είναι αστεία και γίνονται μονομιάς μοντέρνα?? Τι στον Chuck Norris συμβαίνει πια?
Απαγορεύεται να βγαίνετε έτσι έξω , χωρίς τουλάχιστον να συνοδεύετε τα μικροσκοπικά αυτά γυαλιά με κάποια στολή κλόουν ή χιονάνθρωπου.

Ο «καλή φάση»:
Είναι αυτός που θα ντυθεί Οβελιξ και θα πάρει και το μενίρ μαζί του.
Είναι αυτός που θα ντυθεί Αστερίξ και θα πάρει και τον Οβελίξ μαζί του.
Είναι αυτός που θα ντυθεί γάτα και θα νιαουρίζει κιόλας.
Είναι αυτός που θα ντυθεί TRANSFORMER και θα γίνεται αυτοκίνητο. 
Είναι αυτός που θα ντυθεί Scream και μόνο που τον βλέπεις θα χέζεσαι από το φόβο σου.
Με  απλά λόγια  (θα) είναι ο «cool» της υπόθεσης .Ταυτίζεται με τον χαρακτήρα που έχει ντυθεί και την ημέρα εκείνη έχει τη περισσότερη πλάκα ! Επίσης τραβάει όλη τη προσοχή , μιας που ο καθένας προσπαθεί απεγνωσμένα να καταλάβει ποιος στο διάολο είναι?? Πραγματικά  αυτά είναι οι ωραίες και απίθανες στιγμές που σου μένουν από εκείνη τη μέρα. Γι αυτό την επόμενη φορά πάρε κι εσύ μια στολή και προσπάθησε να την υποστηρίξεις με όλο σου το είναι ή δεν είναι …Και πάνω από όλα κάνε τη πλάκα σου και πέρνα καλά. Simple as that...
Η «σεμνοπουτανίτσα»:


































Η καλύτερή της ημέρα και η καλύτερή της ευκαιρία να ντυθεί αυτό που πάντοτε ήθελε χωρίς να τη κακολογήσουν. Τι είναι αυτό? Η απάντηση είναι μία! Και βρίσκεται στο τίτλο της κατηγορίας. Σκοπός της δεν είναι να φανεί αστεία, αλλά να νιώσει καθώς μπαίνει σε ένα μπαρ-κλαμπ … τα μάτια των ανδρών να τη γδύνουν σιγά-σιγά και απολαυστικά καθώς περπατάει και τρίζουν τα πατώματα. Είναι αυτή που έχει φορέσει το πολύ ένα εκατοστό ύφασμα πάνω της(λόγω οικονομικής κρίσης βρε αδερφέ) και συνήθως ντύνεται σέξι-νοσοκόμα , σέξι-αστυνομικίνα , σέξι-σέξι και όποιος αντέξει! Είναι αυτή που θα σου πει : Τι κοιτάς  λιγούρη?? Δεν έχεις ξαναδεί??
Βέβαια δεν μπορεί η κάθε γυναίκα να ντυθεί έτσι. Χρειάζεται να κατέχει τα … «προσόντα» , για παράδειγμα να είναι καλόκαρδη , να έχει ψυχικά χαρίσματα , χιούμορ……… κ.τ.λ. Αλλά να θυμάσαι ένα πράγμα «ομορφιά» μου: Όπως ντύνεσαι , έτσι θα σου φέρονται! Γι αυτό μη παρεξηγηθείς εάν σε πλησιάσουν 4-5 μαντράχαλοι με τα χέρια κολλημένα στα οπίσθιά σου…
Πάντως η αλήθεια είναι πως εάν έχετε τέτοια κοπέλα στη παρέα σας , το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την απολαύσετε! ;-)  Θα περάσει το ίδιο καλά και εκείνη  ..και εσείς!
Ο «κάνω αλλαγή φίλου»:
Κλασσική σιχαμάρα που κυριαρχεί κάθε χρόνο είναι άνδρες να ντύνονται  γυναίκες. Πρώτον δεν είσαι αστείος αλλά μου προκαλείς εμετό και δεύτερον είναι σπαστικό να βλέπεις από μακριά μια γυναίκα και μόλις πλησιάσεις να τη μιλήσεις να σου πει: Τι γίνεται ρε μαλάκα?? Ωραία η στολή μου??   ΜΠΛΙΑΧΧ και πάλι μπλιαααχ!! Επίσης «φίλε» με το να ντύνεσαι γυναίκα νομίζεις ότι τα θηλυκά τριγύρω σου  θα πουν: Αχχ κοίτα τον Αναξίμανδρο …είναι τόσο άνδρας και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του , που δεν φοβάται να ντυθεί γυναίκα. Και όλα αυτά μπας και κατεβάσεις κανένα βρακί εκτός από το δικό σου. Το πιο άθλιο είναι ότι όσοι αποφάσισαν ποτέ να ντυθούν γυναίκες …δεν ξέρω το  γιατί , αλλά υπάρχει κάτι το σαδιστικό με τις κοπέλες τους να θέλουν να ντύσουν το αγόρι τους  σαν και αυτές!! Και ο λόγος είναι ο εξής: Μόλις καταφέρει η Λουκρητία να ντύσει τον Αναξίμανδρο γυναίκα , θα έχει να κουτσομπολεύει για κανένα μήνα  στις καφετέριες με τις φίλες της ….και θα νιώθει περήφανη επειδή κατάφερε να κάνει τον άνδρα-πολλά-βαρύ Αναξίμανδρο να φορέσει κραγιόν , τακούνια , στρινκγ, καλτσόν,  βυζοπιάστες και άλλα τέτοια.
Το εάν  έχει πλάκα το ντύσιμο αυτό εξαρτάται πάντα από το άτομο που  το φοράει . Η προσωπικότητα παίζει  σημαντικό ρόλο στο να κάνει την οποιαδήποτε στολή διασκεδαστική.
Ααα! Και σταμάτα επιτέλους να βγαίνεις στους δρόμους και να κάνεις στριπτίζ στους μεθυσμένους οδηγούς που περνάνε. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος , αλλά ούτε και ο τελευταίος. Trust me
Ο « hair-spray»:
ΜΕΓΑ- σπαστική κατηγορία. Θυμάμαι μάλιστα μια φορά σε ένα αποκριάτικο πάρτι που είχε γίνει… (και η στολή ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ), ήμουν ο μόνος   που είχα ντυθεί μαζί με άλλους 10-15 και οι υπόλοιποι το μόνο που είχαν κάνει και το θεωρούσαν αστείο και τρέντι … ήταν να βάψουν το μαλλί τους !! Άλλος το έβαψε ολόκληρο(χαχαχα) , άλλος μόνο το τσουλούφι(χαχαχα), άλλος μόνο το κοτσιδάκι (χαχαχα) !! Μα τι  αστείοι!! Χαχαχα!!  Επίσης μου έχει χαραχτεί στη μνήμη και ένας βλάκας μα τι Ουφο θεέ μου …που ήταν μαυρομάλλης και είχε βάψει το τσουλούφι του με σπρέι χρώμα ΜΑΥΡΟ!!! Οκ..
Στο πρώτο συρτάρι είναι το πιστόλι και στο δεύτερο οι σφαίρες. Οδηγίες πώς να το χρησιμοποιήσεις θα βρεις στο «Youtube». Κάνε ένα καλό στην ανθρωπότητα.
Ο «εαυτός μου»:
Είτε σνομπάρει τις απόκριες , είτε βαριέται την ίδια του τη ζωή , είτε πιστεύει ότι είναι διαβολικά πράγματα που θα σε στείλουν να ψήνεσαι στα καζάνια της κολάσεως.
Όπως και να το δει κανείς , ο τύπος είναι απλά εκτός κλίματος. Δεν κολλάει .. πώς να το κάνουμε! Εκείνες τις «λαμπρές» ημέρες τείνει να κυκλοφορεί με το καθημερινό και απλό μπλουτζινάκι του , καθώς και με μια μακρυμάνικη μάλλινη μπλούζα ή πουκάμισο και διάφορα τέτοια.
Όταν τον ρωτάς : Γιατί δεν ντύθηκες τίποτα ρε μαλάκα?? Τέτοιες μέρες που είναι?? Σου απαντάει άμεσα , ρίχνοντας την πιο ωραία ατάκα που θα ζήλευε και παιδάκι του νηπιαγωγείου με νοητική στέρηση …λέγοντας :  Πως δεν ντύθηκα τίποτα?? Τι λες …!! Ντύθηκα Αναξίμανδρος !!! Εύκολο το ‘χεις?
Μην ανησυχείς παιδί μου. Δεν φταις εσύ!! Παρά μόνο ο πατέρας σου που έκανε το λάθος και δεν τραβήχτηκε. Και τώρα… ΝΑ τα αποτελέσματα.
Η νοημοσύνη αυτού του ανθρώπου , είναι μικρότερη και από σκύλο που κυνηγάει κόκαλα και θάβει αυτοκίνητα.

Σημείωση για κομπλεξικούς και παρεξηγιάρηδες:
Το παραπάνω κείμενο δεν έχει σκοπό να θίξει κανέναν!
Τα μισά από αυτά για να μη πω και όλα … τα έχω δοκιμάσει , τα έχω φορέσει , έχω γελάσει , διασκεδάσει και γενικά πέρασα καλά! Όπως και όλοι όσοι ντύνονται στις απόκριες.
Απλώς δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να τα κράξω!








Κούκλοι και κούκλες  διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη
Με μπόλικη αγάπη και σεβασμό

Ane
comments

Powered By Ane